VM 2022 – 27 november (27/11) – Matcher, tips & tider

Matcherna i VM den 27/11 kommer att spelas i både Grupp E och Grupp F. Mycket intressanta matcher spelas under hela dagen. Vi samlar alla tv tider och tips på odds inför bataljerna som väntar.

Dagens bästa match under VM 2022 den 27 november är utan tvekan Spanien – Tyskland. Otroligt många världsstjärnor på planen!

Dagens speltips (27/11) Odds
Spanien vinner över Tyskland 2.42 hos Betsson


Dagens matcher, 27/11 – Tips & TV tider

Här kommer vi samla matcherna i VM spelschemat den 27/11. Vi ger dig speltips inför samtliga matcher där vi plockat ur de bästa oddsen enligt oss. Du kan även hitta mer information om vilka tider som matcherna spelas – samt hur du kan kolla på VM live på TV.

Costa Rica – Japan

 • Tid: 11:00
 • Speltips: Japan vinner andra halvlek (1.79 hos Expekt)
 • Live stream: CMore
 • TV: TV4

Japan stod för ett smärre mirakel när de plockade hem alla tre poäng mot Tyskland. Costa Rica kommer istället från en förlust mot Spanien med hela 7-0. Det gör att vi både vi och spelbolagen har en klar favorit till vem som ska vinna matchen mellan Costa Rica – Japan. För att boosta oddsen för matchen så spelar vi på att Japan ska vinna andra halvlek. Det var just under andra halvlek som Japan tände till ordentligt mot Tyskland.

Vid en vinst för Japan – så har laget mycket goda chanser att ta sig vidare från Grupp E. Det skulle vara en stor sensation för japanerna.

Belgien – Marocko

 • Tid: 14:00
 • Speltips: Belgien vinner matchen (2.00 hos Expekt)
 • Live stream: CMore
 • TV: TV4

Belgien var pressade av Kanada i första matchen – men lyckades ändå vinna matchen. Kevin De Bruyne såg inte alls ut som han brukar göra i Premier League. Det krävs att han snabbt hittar formen i landslaget för att Belgien ska ta sig långt i turneringen. Oddsen för att Belgien ska vinna matchen är i skrivande stund uppe i 2.00. Det tycker vi är ett spelvärt odds när vi jämför VM trupper för landslagen. Belgien är i stort sett bättre än Marocko på varenda position över hela planen.

Kroatien – Kanada

 • Tid: 17:00
 • Speltips: Båda lagen gör mål – Ja (1.88 hos Betsson)
 • Live stream: SVTPlay
 • TV: SVT1

En match som vore enkel att tippa på förhand.På den ena sidan har vi Kroatien som spelade VM-final under 2018. På den andra sidan har vi ett Kanada som är kvalificerade för första gången till VM sedan 1986. Den första spelomgånen fick oss dock till närmare eftertanke. Kanada pressade Belgien hårt och förtjänade faktiskt minst 1 poäng från matchen. Vi tror helt klart att Kroatien blivit överraskade – och en aning skraja – för vad som väntar.

Svårspelad match på förhand – men det som känns säkrast är att det kommer bli mycket i matchen. Vi spelar på att båda lagen kommer att göra minst 1 mål var.

Spanien – Tyskland

 • Tid: 20:00
 • Speltips: Spanien vinner matchen (2.42 hos Betsson)
 • Live stream: SVTPlay
 • TV: SVT1

Två extremt bra lag på pappret ställs nu inför ett kraftprov. Här har Tyskland kvinen på strupen – efter att de överraskande förlorat mot Japan. Det krävs poäng för Tyskland för att ha en chans att ta sig vidare mot finalspel. Samtidigt kan Spanien spela med ett större lugn och utnyttja desperationen som finns i Tyskland för att gå framåt. Vi tycker det känns tryggt med att spela på en rak seger till Spanien. Det skulle innebära att Tyskland redan under denna kväll är vara ute från VM 2022.

Om du vill spela riskfritt med gratis bets så har vi en sammanställning där vi jämför de bästa erbjudanden som finns på svenska marknaden.

VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
2 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman

Jimmie G. Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.