holland-vm-2022-25-11-van-dijk

Det har återigen blivit tid för schemat i VM att ta sig vidare. Här kollar vi in matcher att följa under den 25/11. Under den 25 november bjuder VM 2022 starten på den andra spelomgången.

Starten spelomgången innebär att lagen i Grupp A och Grupp B kommer ställas i sin andra match i VM idag. Lite enklare att spela på odds inför – då vi har tagit tempen på dessa lagen från föregående omgång.

Dagens speltips: Odds:
Qatar gör under 0,5 mål mot Senegal 1.89 hos MrGreen


Dagens matcher i VM, 25/11 – Tips & tider

Nu startar lagen om igen – för att ta sig an nästa utmaning i VM 2022. Den andra spelomgången kommer att bjuda på lite mer heta matcher. Det märks inte minst i spelprogrammet som bjuds på under den 25 november. Du kan också kika in bland alla VM bonusar, free bets & gratis erbjudanden som finns under mästerskapet.


Wales – Iran

Varken Wales eller Iran imponerade på oss under sina premiärmatcher. Wales lyckades fixa en poäng mot USA. Vilket sätter stor press på Iran som verkligen behöver vinna. Iran har offensiva förmågor – vilket öppnar för att båda lagen kommer att göra mål under matchen. Det ger oss ett spelvärt odds på över 2.00 x insatsen.


Qatar – Senegal

  • Tid: 14:00
  • Speltips: Qatar gör under 0,5 mål (1.89 hos Expekt)
  • Stream: CMore
  • TV: TV4

Värdnationen Qatar visade sig vara otroligt svaga mot Ecuador i öppningsmatchen. Det känns inte riktigt som de har tiden för att vända den dåliga starten – nu när ett ännu bättre motstånd står på andra sidan planen. Starkt försvar i Senegals VM trupp vittnar om att det blir svårt för Qatar att få in bollen i mål.


Holland – Ecuador

Ecuador imponerade på många under sin första match i VM. Stekheta målgöraren Antonio Valencia kommer att få stark bevakning av Aké och Van Dijk i Holland. Här kommer vi spela på en rak 1:a på att Holland ska gå segrare ur denna bataljen.


England – USA

Vi förväntar oss att England kommer fortsätta sin fina målform under nästkommande gruppspelsmatch. Hela 6 mål gjordes mot Iran – men inget från deras anfallare Harry Kane. Vi tror att hans målform kommer att sättas igång under matchen mot USA. Han är stensäker från straffpunkten – vilket ökar chansen att vårt VM odds & speltips stämmer för denna matchen.

Läs mer om England – USA live stream & speltips.

  • tick markVärldens största bettingsida
  • tick markHögklassiga live streams
  • tick markNågra av de bästa oddsen

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

VM-tipset – 29 november (29/11): Tips, förslag & analys
VM-tipset - 29 november (29/11): Tips, förslag & analys
Dags för ny omgång av VM-tipset! Svenska Spels kupong har spelstopp tisdag 29 november klockan 19:59.
28 november, 2022 | Emil Sandberg
VM 2022 – 30 november (30/11) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 30 november (30/11) – Matcher, odds & TV tider
Se betting tips och oddsen inför dagens matcher i VM den 30/11. Vi samlar tips, TV tider och analyser inför matcherna som spelas idag.
28 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 29 november (29/11) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 29 november (29/11) – Matcher, odds & TV tider
Kolla in oddsen i våra betting tips inför VM den 29/11. Vi samlar TV tider & info kring alla dagens matchen den 29 november.
28 november, 2022 | Jimmie Nyman

Jimmie G. Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.