VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider

Den 2/12 så kommer de sista gruppspelsmatcherna i VM att avverkas. För att hitta bästa oddsen och bettingtips för dagens matcher – så har vi samlat alla matcher i en artikel.

Här kan du även läsa om vilka TV tider som gäller – samt hur du kan sända matcherna i VM live under hela mästerskapet.

VM den 2 december bjuder på matcher från favorittippade landslag som Brasilien, Uruguay och Portugal. Det ger oss ett roligt schema med spännande och viktiga matcher.

Speltips: Mitrovic gör mål mot Schweiz
Odds: 2.55 hos MrGreen
Bonus: Gratis bets – 3 x 500 kr


Dagens matcher, 2/1 – Tips & tider

Spelschemat kommer innehålla totalt fyra matcher som spelas under två olika tider. Första matcherna spelas kl. 16:00. Det är avgörandet av Grupp H som är först ut. Sedan är det Grupp G som spelar de senare matcherna med start från 20:00.


Ghana – Uruguay

 • Tid: 16:00
 • Speltips: Halvtidsspel – X / 2 (4.75 hos Expekt)
 • TV: Kundskapskanelen
 • Streaming: SVTPlay

En match där Uruguay – som på förhand tippats komma långt i turneringen – måste vinna. Endast 1 poäng på två matcher gör att Uruguay inte har ett avancemang säkert även vid vinst. Sydkorea måste även förlora mot Portugal.

Självklart kommer Uruguay gå för fullt för att undvika ett fiasko. Samtidigt är Ghana mycket angelägna att behålla sin andraplats bakom Portugal. Det öppnar för en match där Uruguay kommer satsa hårt framåt. Samtidigt som Ghana behöver hålla tätt. Vi tror att Ghana kommer att kunna hålla ihop det i första halvtid – men sedan tar Uruguay segern!


Portugal – Sydkorea

 • Tid: 16:00
 • Speltips: Portugal vinner första halvlek (2.12 hos Expekt)
 • TV: SVT1
 • Streaming: SVTPlay

Portugal har gått ut med att de inte känner sig 100% säkra på att gruppsegern redan har vunnits. Därför kommer vi troligen se ett starkt lag som ställer upp mot Sydkorea. En vanlig dag så ska Portugal vinna med minst 2-3 mål.

Att Portugal kommer plocka av flera nyckelspelare under matchens gång känns rimligt. Skulle laget leda matchen i halvtid – så kan vi förvänta oss ett lägre tempo i andra halvlek. Vi vågar spela på att Portugal vinner den första halvleken.


Brasilien – Kamerun

Brasilien säkra ett avancemang – och deras första placering i gruppen blir svår för Schweiz att rubba. Det är osannolikt att Brasilien inte skulle vila flera av sina bästa spelare när de ställs mot Kamerun. Det öppnar upp för flera hungriga spelare som vill visa framfötterna.

Kamerun har å andra sidan inte imponerat mer än vi trodde från början. Det gör att vi tror Brasilien kommer vinna matchen. Oddsen som finns hos svenska betsidor är dock för låga för att spela på en rak 1:a. Därför lägger vi på ett handicap med +1 mål för Kamerun.


Schweiz – Serbien

Serbien har en chans att ta sig vidare. Då är det bara seger som gäller mot Schweiz. Det bör räcka för Schweiz att kryssa i matchen för att knipa en plats till slutspelet. Därför kan vi vänta oss ett mer desperat Serbien mot ett lågt liggande försvar i Schweiz.

Det är otroligt roligt att se den notoriska målskytten Aleksandar Mitrovic komma igång med målformen. Vi tror att han kommer göra mål mot Schweiz. Det känns som ett säkrare spel än att tippa matchvinnare mellan Schweiz och Serbien. Mycket jämna lag på förhand.

 • tick markVärldens största bettingsida
 • tick markHögklassiga live streams
 • tick markNågra av de bästa oddsen

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Andra nyheter

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Jimmie G. Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.