Turkiet - Nederländerna, 24/3: Stream, speltips & odds

Turkiet och Nederländerna möts i ett möte i kvalet till VM! Kolla in vårt speltips till mötet, och se även hur ni gör för att hitta er Turkiet – Nederländerna stream.

I tidigare mästerskap har Turkiet varit oerhört ojämna i sina prestationer och de har sett darriga ut på sistone, samtidigt som Nederländerna har visat fin form deras senaste möten i Nations League. Matchen under onsdagskvällen är viktig i kampen om platserna till VM i Qatar 2022.

Kolla in vårt speltips till mötet på Atatürk Olimpiyat Stadyumu, eller se hur ni hittar en Turkiet – Nederländerna live stream 24/3. Varför inte hitta en oddsbonus att spela med?

Vad: Turkiet – Nederländerna
Matchstart Kl. 18:00, den 24/3
Vart: Atatürk Olimpiyat Stadyumu, Istanbul
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Stream
Speltips: Nederländerna vinner (1,75 hos Bet365)

Odds & inför matchen

 • Nederländerna har inte förlorat på fem matcher.
 • Turkiet förlorade deras senaste match mot Ungern med 2-0.
 • Turkiet saknar Juventus-försvararen Merih Demiral på grund av muskelskada.

Resultat Odds
Turkiet vinner 4.33
Oavgjort 3.80
Nederländerna vinner 1.75

Oddsen finner du hos Bet365.

Streama Turkiet – Nederländerna

Det är lätt att streama Turkiet – Nederländerna online, och det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skapa ett konto på CMore.

Det går att ha igång din fotboll stream från valfri plattform. Titta via mobil, dator eller surfplatta.

   1. Gå till CMore
   2. Skapa ett konto och välj abonnemanget Mycket Sport 249kr/månaden
   3. Streama Turkiet – Nederländerna

Speltips inför matchen

Turkiet har haft svårt den senaste tiden och förlorade mot Ungern på bortaplan i Nations League i deras senaste match. Med 23-åriga försvarsgiganten Merih Demiral borta i muskelskada kommer hemmalaget läcka ännu mer bakåt än vad de har gjort tidigare matcher.

Mötet mellan Turkiet – Nederländerna är en match som har varit flera gånger tidigare. I nationernas fem senaste möten lagen emellan har Turkiet haft det svårt och vunnit endast 20% av gångerna, spelat oavgjort 20% och förlorat 60%. Nederländerna har alltså ett historiskt övertag inför detta mötet.

Nederländerna har inte förlorat på deras senaste fem matcher. I deras senaste möte vann de mot toppnationen Polen i Nations League med 1-2 på bortaplan, vilket talar för att dem har ett bra självförtroende mot Turkiet. De holländska stjärnorna visar form på sistone och både Memphis Depay och Georginio Wijnaldum gjorde mål i deras senaste match som slutade i vinst mot polackerna.

Nederländerna har haft en bättre form än Turkiet den senaste tiden och har en mer spetsig trupp än turkerna. Med Demiral borta tror vi att Nederländerna kommer att vinna mot Turkiet under onsdagskvällen. Vi landar i att spela den raka 2:an, till 1.75 gånger insatsen på Bet365.

 • Vårt speltips: Nederländerna vinner
 • Odds: 1.75
 • Spelsida: Bet365

Fler speltips

Sirius - Degerfors, 24/7: Speltips & stream
Sirius - Degerfors, 24/7: Speltips & stream
Både Sirius och Degerfors har tunga förluster bakom sig inför drabbningen i Allsvenskan. Ett schysst odds erbjuds på ett detta möte inte blir något målkalas.
News icon 23 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Mjällby - Malmö, 24/7: Speltips & stream
Mjällby - Malmö, 24/7: Speltips & stream
Allt annat än en rak seger för mästarna Malmö i bortamötet mot Mjällby vore en ren skräll. Oddset på en Malmö seger är bra och får vårt speltips.
News icon 23 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Sverige damer - Australien damer, 24/7: Speltips & stream
Sverige damer - Australien damer, 24/7: Speltips & stream
Damlandslaget fortsätter OS äventyret då Australien står för motståndet i det andra gruppspelsmötet. Återigen faller vårt speltips på en målrik tillställning.
News icon 22 juli, 2021
Author icon Katten Jansson