Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 27 jun, 2018

Sydkorea – Tyskland: Streama & tippa odds på matchen 27/6

Sydkorea möter Tyskland i en match som har oerhörd betydelse för Sverige. Läs allt om förutsättningarna här.

Sydkorea – Tyskland stream

Den kanal som sänder Sydkorea – Tyskland är Kunskapskanalen. Saknar du kanalen så erbjuder vi här ett annat sätt att se matchen.

CMore visar massor av matcher från fotbolls-VM, och med ett CMore-konto kan du streama Sydkorea – Tyskland. Det är inte , men för bara 199 kr kan du se alla matcher från VM.

På CMore sänds matcherna i hög bildkvalitet, och du kan titta direkt från din mobil/smartphone, dator/laptop, surfplatta/iPad eller TV. Matcherna sänds givetvis live, och det går även att pausa och att spola tillbaka.

  • Match: Sydkorea – Tyskland, Grupp F i VM 2018
  • Datum & tid: Onsdag den 27 juni, 16:00
  • Arena: Kazan Arena
  • Stream: CMore

Sverige – Mexiko stream

Sydkorea kan fortfarande gå vidare

Sydkorea deltar för tillfället i sitt nionde raka VM-slutspel, vilket är ett mycket imponerande facit. Vad som är mindre imponerande är lagets resultat hittills i Ryssland; två förluster på två matcher. Förlorar man mot Tyskland idag får man åka hem med noll poäng för första gången sedan 1990.

Vinner Sydkorea däremot, då kan man mycket väl gå vidare. Om Sydkorea besegrar Tyskland samtidigt som Sverige förlorar mot Mexiko, då kan det bli riktigt krångligt. I så fall hamnar Sverige, Tyskland och Sydkorea alla på tre poäng. Låt oss anta att både Sydkorea och Mexiko vinner med 1-0, då får de tre lagen med tre poäng alla målskillnaden 2-3.

Det skulle innebära att vi behöver räkna efter inbördes möten, vilket man gör som så genom att räkna bort resultaten mot gruppvinnaren Mexiko och bilda en ny tabell. Denna tabell skulle i så fall se ut som följande:

  • Sverige 2-2, 3 poäng
  • Tyskland 2-2, 3 poäng
  • Sydkorea 1-1, 3 poäng

I så fall står avancemanget mellan Sverige och Tyskland, och det inbördes mötet mellan Sverige och Tyskland spelar nu ingen roll. Istället går man efter fair play-poäng, där Sverige har en stor fördel gentemot Tyskland med tanke på Jerôme Boatengs utvisning (gult kort ger minus 1 poäng, rött ger minus 5 poäng).

Men, vi ska väl vara ärliga med att Sydkoreas vinstchanser mot Tyskland än mycket små. Som lagkapten Andreas Granqvist uttryckte det på presskonferensen igår:

– Om Tyskland förlorar mot Sydkorea så ska jag köpa en bingolott. Det tror jag inte kommer att hända.

Hur som helst är Sydkorea vidare till åttondel vid vinst med minst två mål, eller om Mexiko besegrar Sverige med minst två mål.

Vinner Tyskland mot Sydkorea måste Sverige besegra Mexiko för att gå vidare. I så fall är Sverige garanterade en plats i åttondelsfinalen.

Speltips

Det är inget snack om vad som kommer att bli utgången av den här matchen. ”Fotboll är en enkel sport; 22 män jagar en boll under 90 minuter och till sist vinner tyskarna”, som legendaren Gary Lineker uttryckt det.

Tyskland måste till varje pris vinna och vi är övertygade om att de kommer att lyckas. Vi tror att man sätter fart redan från start. Comeon betalar 1.64 gånger pengarna på Tyskland att leda i halvtid och vinna i full tid. Vi tycker att oddset betalar bra, och spelar på detta. När du spelar på Comeon får du dessutom 1500 kr att spela för vid insättning av 500 kr, och även en VM-boll hemskickad till dig.

  • Tips: Tyskland leder i halvtid och vinner i full tid
  • Odds: 1.64, Comeon

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar