Streama Sverige – Georgien: Se live stream & TV

Vi kan se framemot ett nytt landslagsuppehåll. Där kommer Sverige att spela ett VM-kval till Qatar 2022. Den 25 mars så kommer en match spelas mellan Sverige – Georgien. Titta här hur du kan kan streama matchen på nätet.

Att se Sverige – Georgien stream innebär att du kommer kunna se matchen i både dator och mobil. Vi tipsar dig även om hur du kan se Sverige – Georgien på TV i denna lilla guide. Med andra ord samlar vi all info för att streama VM kval på nätet eller via din TV.

Matchen kommer bli mycket intressant. Sverige har precis fått in Zlatan Ibrahimovic i truppen. Det kommer bli en lite försmak till vad vi har att vänta oss i EM 2021 senare i sommar. Läs gärna vår guide inför EM 2021 med schema, Sveriges landslag & matcher idag. Där hittar du all info inför mästerskapet.

1
Gå till Bet365

Besök Bet365 hemsida

2
Registrera konto

Bli medlem & spela på odds med bonus

3
Streama fotbollsmatcher

Streama fotboll från stora ligor i Europa!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

 

Vad: Sverige – Georgien, VM kval till Qatar 2022
Avspark: Den 25/3, kl. 20:45
Arena: Friends Arena
Live stream: > Cmore
TV-kanal: TV4
Speltips: Sverige vinner (Handicap: Matchen startar 0-1) (1.76 hos Unibet)

Sverige – Georgien stream

För att streama Sverige – Georgien online så krävs det att du tar hjälp av Cmore. Det är den enda sidan som har rättigheter att sända matcher från Europas VM kval.

För att kunna få tillgång till denna live streaming så behöver du först och främst ha ett konto. Det är helt gratis att skapa ditt konto. Det finns även de erbjudanden som låter dig kunna se deras standard-kanaler under en viss period. Dessa erbjudanden kan du använda för att se Sveriges landslag spela mot Georgien och Kosovo. För att se alla matcher från kvalet till VM så krävs ett sportpaket. Dessa kostar dig omkring 249 kr i månaden.

Din Sverige – Georgien live stream kommer att finnas tillgänglig cirka en timme före matchen startar. Där får du sällskap av en expertstudio som försöker ta tempen på landslagen inför matchen.

Du följer enkelt stegen nedan för att direkt kunna se Sverige – Georgien och andra matcher i kvalet till VM i Qatar 2022.

  • Gå till Cmore
  • Registrera ett nytt konto
  • Köp sporrtpaket (249 kr i månaden) eller använd kampanj (gratis i två veckor)
  • Se Sverige – Georgien på nätet

Cmore är den sida som sänder & visar EM 2021 live streams under sommaren. Det kan redan nu vara bra att signa upp ett abonnemang. Det kommer finnas mycket intressant sport att se inne hos Cmore under de nästkommande dagarna. Det finns även fotboll från La Liga och Serie A. För dig som vill kunna se hockey från SHL online kommer också kunna ta hjälp av Cmore.

Sänd på TV

Du kommer även kunna sända Sverige – Georgien på TV. Den kommer att sändas på TV4. Det gör att många i Sverige har redan tillgång till en TV-kanal som visar matcher från VM kvalet.

Många uppskattar naturligtvis att se fotboll på TV istället för en live stream på nätet. Därför är det glädjande nyheter att matchen sänds på TV4.

  • TV-kanal: TV4
  • Sändningstart: Cirka en timme före avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja

Om matchen

Mycket den senaste tiden har handlat om att Zlatan Ibrahimovic gör comeback i svenska landslaget. Det är inte det enda vi ser framemot under matchen mot Georgien. Det kommer bli intressant hur hela laget fungerar efter ett såpass lång uppehåll.

Även på backsidan och defensiven så finns det lite frågetecken? Vem kommer att spela brevid Victor Nilsson Lindelöf i försvaret? Vem tar rollen som försvarande förward – som Janne Andersson ofta brukar köra med?

Mycket intressant tror vi att det kommer att bli. Men en svensk vinst är det enda som gäller. Allt annat vore en katastrofal start på VM kvalet.

Jadon Sancho är klar för Manchester United
Jadon Sancho är klar för Manchester United
Den engelska ytterforwarden, Jadon Sancho, som ansluter från Borussia Dortmund, har signerat ett femårskontrakt med Premier League laget Manchester United.
News icon 23 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Sveriges medaljhopp - Svenskar du inte får missa i OS 2021
Sveriges medaljhopp - Svenskar du inte får missa i OS 2021
Sverige har flera bra medaljchanser under OS 2021. Här har vi radat upp de höjdpunkter vi tror har bäst chanser att vinna medaljer! …
News icon 23 juli, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Mikael Ymer är i kvartsfinal i Gstaad
Mikael Ymer är i kvartsfinal i Gstaad
Sverigeettan i herrtennis Mikael Ymer har tagit sig till kvartsfinalen i ATP Gstaad i Schweiz där han fortsätter att visa stark form på grusunderlaget.
News icon 22 juli, 2021
Author icon Katten Jansson