Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 27 mar, 2022

Streama Polen – Sverige: Se live stream & TV (VM Playoff)

Det kommer vara en avgörande match mellan Sverige och Polen. Vinnaren kommer att gå till VM – och förloraren missar. Otroligt viktig match. Se Sverige – Polen stream från playoff till VM under den 29 mars.

Hela hösten och vintern har landslag försökt kvala sig in till VM 2022 i Qatar. De sista lagen kommer nu till VM från en playoff final. Dit kom Sverige via en seger mot Tjeckien. Polen fick en biljett till matchen efter att FIFA stängt av Ryssland.

Här visar vi vart du kan streama Sverige – Polen online. Utöver att tipsa om live streaming så hjälper vi även att visa vilken TV kanal som sänder Polen – Sverige.

Streama fotboll hos Bet365

Se matcher från stora ligor online

Vad: Polen – Sverige, VM-kval playoff
När: Den 29 mars, kl. 20:45
Vart: Schlesienstadion, Chórzow
Live stream: Cmore
TV: TV4
Speltips: Sverige vinner matchen (3.30 hos Unibet)

Sverige – Polen stream

Den sida på nätet som kommer att visa Polen – Sverige stream är Cmore. De har rättigheter att sända alla matcher från VM-kvalet via sin streamingsida.

För att se Sverige – Polen live stream från VM playoff så krävs ett konto hos Cmore. Det är helt gratis att registrera dig hos Cmore. Det kommer dock kosta en slant för att få tillgång till alla fotboll live streams. Du kan läsa mycket mer om alla oliak paket och priser. Det finns även en chans att du kommer kunna använda ett erbjudande som låter dig streama Polen – Sverige gratis på nätet.

Det finns ingen annan sida som har rättigheter att visa Polen – Sverige via stream. Det är Cmore som har egenrätt för att sända denna typ av Play-off eller kvalmatcher till VM 2022. Det kommer även vara möjligt att streama VM 2022 hos Cmore – men även hos SVT.

För att göra det enkelt för dig att titta på matchen – så finns mer hjälp här. I denna lilla guide hjälper vi dig att komma igång hos Cmore.


  1. Gå till Cmore
  2. Skapa ett konto gratis
  3. Välj ett paket (Erbjudande: testa gratis i två veckor)
  4. Gå till sändning
  5. Streama Sverige – Polen i VM Play off

Se matchen på TV

Om du hellre önskar att se Sverige – Polen på TV så kan vi hjälpa dig. Det är TV4 som är den kanal som visar Polen – Sverige den 29 mars.

Idag är det många i Sverige som kan slå på TV4 – eller ”fyran” som den kallas i folkmun. Där kommer de att sända en studio inför matchen. Där kommer experter att analysera matchen – samt ta tempen på lagen inför avsparken. Det kommer även finnas tid efter matchen. Då ska höjdpunkter visas – och matchen sammanfattas.

Har du idag inte tillgång till att se Polen – Sverige på TV? Då rekommenderar vi dig istället att streama Sverige – Polen via dator eller mobil. Det är ett smidigare vis än att kontakta din TV-operatör.

  • TV-kanal: TV4
  • Sändningstid: Cirka 20:00 (45 min innan avspark)
  • Svenska kommentatorer: Ja
  • HD: Ja
em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar