Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 15 jun, 2018

Spanien – Portugal: Streama & tippa odds på matchen, 15/6

Den 15 juni så spelas det tre matcher från fotbolls-VM 2018. Höjdpunkten för dagens matcher är enligt oss matchen mellan Spanien – Portugal.

Här kommer vi ge dig tips för att kunna spela på odds inför matchen, samt hur du kan streama Spanien –sportal. Portugal live på nätet.

Utöver detta så kommer vi även presentera ett erbjudande som låter dig spela med boostade odds under matchen. Hos Unibet kan du spela på ett förhöjt odds till x5 på att båda lagen gör mål.

unibet erbjudanden

Portugal – Spanien live stream

Det är knappast en överraskning att det är många i Sverige som kommer vilja streama Spanien – Portugal från VM.

Som många redan vet så är det både SVT och Cmore som har fått godkänt att sända matcher i VM 2018. Dessa två streamsidor har därför ungefär 50/50 av matcherna som kommer spelas.

Det är SVTplay som har rätt att streama denna matchen. Hos SVTplay behöver du heller inte skapa något konto för att streama VM i mobil & iPad. Istället kan du bara surfa in på sajten för att sedan starta din Spanien – Portugal live stream.

Att det är just SVT som kommer sända live från Spanien – Portugal den 15/6 är många glada för. Inte bara för att de kan använda live streaming. Utan även att SVT är en bra kanal för att täcka upp stora sportevents.

  • Gå till SVT
  • Hitta din match
  • Streama Portugal – Spanien

Tippa på matchen – förslag

Om du vill ha chansen att vinna pengar samtidigt som du kollar på matchen. Då rekommenderar vi dig att läsa vårt speltips för att sedan tippa Spanien – Portugal med odds.

Inför matchen så är det två otroligt hungriga lag som ska stiga in i turneringen. Vi anser oss ha hyfsad koll på lagens form, och vilka startelvor man kommer spela med.

Portugal ställer upp med vad det ser ut som ett ålderstigande lag. Där ingen mindre än Cristiano Ronaldo har en given plats. Man har under genrepet för VM vunnit en match mot Algeriet, samtidigt som de kryssade mot Belgien som går att jämföra med Spaniens VM-lag.

Spanien har å andra sidan en mer bred trupp med många jämnbra spelare. Vi vågar även säga att deras trupp är intressantare och har mer fart. Något som vi tror de portugeisiska försvararna kommer få stora problem med.

Vi tror att det är Spanien som kommer ta med samtlig tre poäng från deras match mot Portugal. Vi kommer däremot att spela på att både Spanien och Portugal lyckas med att göra mål. Ett odds som vi just nu får boostat av Unibet.

Båda de oddsen som finns här nedanför är hämtade från Unibet.

spain vs portugal

Startelvor (ej bekräftade)

Portugal

R. Patrício
Soares – Pepe – Fonte – Guerreiro
B. Silva – Moutinho – W. Carvalho – J. Mário
A. Silva – C. Ronaldo

Spanien

De Gea
Carvajal – Piqué – Ramos – Alba
Thiago – Busquests – Iniesta
D. Silva – D. Costa – Isco

Odds boost på matchen

Under hela mästerskapet så kommer det finnas massor av bonusar & boostade odds att tippa VM med. Det är massor av kampanjer som florerar, så självklart kan man inte hinna med att använda alla.

Därför är det alltid bäst att sortera bort de erbjudanden som du inte vill använda, för att sedan kunna samla de bästa till ditt spelkonto.

Vi på sportal.se kommer att hjälpa dig med att hitta erbjudanden som är skräddarsydda för de matcher som väntar. Dessutom kommer vi rapportera kring kampanjer som gäller under hela VM 2018 i Ryssland.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar