Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 21 nov, 2022

Snabbare lanserar VM-revanschen – Tre free bets x 600 kr

Allt fler bettingsidor har nu lagt fram sina erbjudanden under VM. En av de kampanjer som vi fastnade för är inne hos Snabbare.com. Där kan du nu hämta tre gratis bets värda 600 kr styck.

Detta är ett erbjudande som går under namnet VM revanschen. Det är en kampanj som går ut på att du ska få flera chanser att kunna vinna pengar på matcher under VM 2022.

Denna bonus kommer att finnas med under hela mästerskapet. Se vår sida där vi har listat all VM oddsbonusar, gratis bet & erbjudanden. Det finns många sidor som släpper extra bra deals under mästerskapet.

> Till Snabbare.com & hämta din bonus (1 600 kr / tre gratis spel)

Hur använder jag bonusen?

Det är enkelt att komma i gång med dina free bets hos Snabbare.com. Det kommer vara samma tillvägagångssätt som de flesta bonusar som finns att hämta på nätet. Det är en välkomstbonus som endast är till för spelare som nyligen skapat ett konto hos Snabbare.

Det första du bör gör är alltså att ta dig till Snabbare.com. Väl där så kan du skapa konto med BankID & utan registrering. Det är ett snabbt och smidigt vis att spela utan krångel.

När du sedan har skapat ett login – så kommer du få möjligheten att göra din första insättning. Det är när du gör din insättning som du kommer att aktivera din bonus. Väljer du att sätta in 600 kr – så kommer du att sedan att få 1800 kr i gratis bets att spela med. Det innebär att du får en välkomstbonus som är värd hela 200% av det värde på din insättning.

Du under VM kunna välja mellan tre olika bonusar inne hos Snabbare.com. Det skapar en otroligt bra valfrihet för dig som vill kunna spela med olika typer av erbjudanden nu när fotbolls VM dragit i gång.

Se de enkla stegen du bör ta för att hämta din bonus hos Snabbare.com.

  • Gå till Snabbare.com
  • Skapa ett login
  • Välj mellan tre olika bonusar
  • Sätt in summan som krävs
  • Få din bonus utbetald
  • Spela på VM för dina bonuserbjudanden

Om du vill veta mer om Snabbare bonus, login & uttag så har vi en recension där vi samlat all info som krävs innan en registrering. Det skadar aldrig att veta vilka fördelar som för med sig när du väljer en ny bettingsida att spela hos.

Hitta tips på VM spel

Om du behöver hjälp med vilka odds som du bör spela på under VM 2022. Då finns det flera sidor som har VM speltips & tips på vem som vinner. Det är bra för dig att hålla på vad experter och inbitna fotbollsfans har att säga kring matcherna. Detta innan du lägger ditt spel med en bettingbonus. Det gör att du kan känna dig mer säker på ditt spelande – och du får med alla synvinklar och detaljer om matcherna.

Det kan vara en bra idé att spara på Snabbares VM revansch tills dess att turneringen pågått. Då finns det mer info och statistik att gå på för varje landslag. Det brukar att vara enklare att spela på matcher som är lite senare på spelschemat i jämförelse med de allra första matcherna i turneringen.

Andra nyheter

em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
10 juni, 2024
em
Planerar du att spela Euros 2024 fantasy manager teams? Då ger vi tips på spelare att plocka in i ditt lag för EM fantasy.
06 juni, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1232 Artiklar