Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 27 jun, 2018

Serbien – Brasilien: Live stream & odds på matchen 27/6

Serbien möter Brasilien, i en match som serberna antagligen måste vinna för att ha chans på avancemang. Brasilien vill ta en seger och säkra förstaplatsen.

Serbien – Brasilien stream

Den kanal som sänder Serbien – Brasilien är TV4. Saknar du kanalen finns det andra sätt att se matchen.

CMore sitter på rättigheter att visa VM, och med ett CMore-konto kan du streama Serbien – Brasilien. Det är tyvärr inte , men väl värt slanten för att kunna titta på matchen live.

Det går att se matchen direkt från din mobil, dator/laptop, iPad eller TV.

  • Match: Serbien – Brasilien, Grupp E i VM 2018
  • Datum & tid: Onsdag den 27 juni, 20:00
  • Arena: Spartak-stadion, Moskva
  • Stream: CMore

Sverige – Mexiko stream

Trolig laguppställning, Serbien

Stojkovic
Ivanovic – Milenkovic – Tosic – Kolarov
Milivojcevic – Matic
Tadic – Milinkovic-Savic – Ljajic
Mitrovic

Skador: –
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Brasilien

Alisson
Fagner – T. Silva – Miranda – Marcelo
Paulinho – Casemiro – Coutinho
Willian – G. Jesus – Neymar

Skador: Douglas Costa, Danilo
Avstängningar: –

Serbien slår ut Brasilien vid seger

Brasilien inledde VM med att spela 1-1 mot Schweiz, vilket var en stor besvikelse för det brasilianska folket. I den andra matchen ställdes man mot Costa Rica, och det såg inte ut att bli mycket bättre.

När klockan tickat upp till 90 minuter var ställningen fortfarande 0-0. En minut in på stopptiden klev Coutinho – som också gjorde Brasiliens mål mot Schweiz – fram. Mittfältaren satte 1-0, och innan matchen var slut hann Neymar se till att slutresultatet blev 2-0.

De 4 poängen gör att Brasilien sitter hyfsat komfortabelt inför den avgörande matchen. Vinst eller oavgjort och man är vidare, medan man vid förlust är ute så länge inte Costa Rica skräller mot Schweiz.

Serbien måste vinna för att vara säkra på avancemang. Spelar man oavgjort kan man gå vidare om Schweiz förlorar mot Costa Rica.

Speltips

Vi tror att Brasilien gör sitt jobb och besegrar Serbien. Detta spelar vi på Comeon till oddset 1.57 gånger pengarna. Sätter du in 500 kr på Comeon får du 1500 kr att spela för, och även en VM-boll hemskickad.

  • Tips: Brasilien vinner matchen
  • Odds: 1.57, Comeon

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar