Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 25 jun, 2018

Saudiarabien – Egypten: Live stream & odds på matchen 25/6

Saudiarabien möter Egypten i en match som bara handlar om heder. Båda lagen är redan utslagna, och spelar nu för äran.

Saudiarabien – Egypten stream

Om du är intresserad av att titta på Saudiarabien – Egypten kan det vara bra att veta vlken kanal som sänder matchen. Sportkanalen sänder matchen, vilket är en kanal som de flesta saknar.

Det finns dock andra sätt att se matchen. Med ett konto och abonnemang på CMore kan du streama Saudiarabien – Egypten. Det är tyvärr inte , men för bara 199 kr kan du se alla matcher från VM 2018.

På CMore visas matcherna i HD-kvalitet, och det är möjligt att titta live från din smartphone/mobil, dator/laptop, surfplatta/iPad eller TV.

  • Match: Saudiarabien – Egypten, Grupp A i VM 2018
  • Datum & tid: Måndag den 25 juni, 16:00
  • Arena: Volgograd Arena
  • Stream: CMore

Sverige – Mexiko stream

Trolig laguppställning, Saudiarabien

Al Mayoof
Al Burayk – Osama Hawsawi – Albulayhi – Al Shahrani
Otayf – Al Mogahwi
Bahebri – Al Faraj – Al Dawsari
Al Muwallad

Skador: Taiseer Al Jassam
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Egypten

El-Shenawy
Fathy – Gabr – Hegazy – Shafy
Hamed – Elneny
Salah – Said – Trézéguet
Mohsen

Skador: –
Avstängningar: –

Två besvikelser

Saudiarabien har inte gjort många lyckliga under detta världsmästerskap. Laget inledde med en 0-5-förlust mot Ryssland, och kallades av många för VM:s sämsta lag. Därefter ställdes man mot Uruguay, och lyckades faktiskt göra matchen någorlunda jämn. Uruguay vann med 1-0. Det återstår att se om Saudiarabien kan göra sitt första VM-mål när man idag ställs mot Egypten.

Förväntningarna på Egypten var stora inför VM, och många trodde att de skulle kunna ta andraplatsen i gruppen. Förhoppningarna grundade sig till stor del på världsstjärnan Mohamed Salah och hans påverkan på laget, och det faktum att Salah inte varit 100 procent redo har fått sina följer. Förlust mot Uruguay utan Salah, förlust mot Ryssland med en ej helt återställd Salah.

Mohamed Salahs vara eller icke vara i själva matcherna är inte det enda som väckt uppmärksamhet kring hans namn och person. Salah syntes inför världsmästerskapet posera ihop med Tjetjeniens minst sagt kontroversielle president Ramzan Kadyrov, och några dagar senare gjordes Salah till hedersmedborgare i landet.

Salah har fått ta emot mycket kritik för detta, men kritiken borde enligt vår mening riktas mot Egyptens fotbollsförbund istället. Det var de som placerade landslagets träningsläger i Tjetjenien, och när Kadyrov går fram till Salah och vill ta en bild ihop har vi förståelse för att det är svårt att säga nej. Uppgifter gör gällande att Salah är mycket besviken på förbundet över att ha dragits in i detta, och att han funderar på att sluta i landslaget.

Speltips

Egyptens lag är bättre än Saudiarabiens i varje lagdel, och med Mohamed Salah i laget ska det inte vara någon tvekan om vilket lag som vinner denna match. Egypten kommer att vlja ge sitt folk en fin avslutning på VM, och vi tror att de lyckas med det.

Vi spelar den raka 2:an till oddset 1.80 på Comeon. När du sätter in 500 kr på Comeon får du 100 kr att spela för, och även en VM-boll.

  • Tips: Egypten vinner
  • Odds: 1.80, Comeon

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar