Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 19 jun, 2018

Ryssland – Egypten: Live stream & odds på matchen 19/6

Ryssland och Egypten inleder den andra gruppspelsomgången, när de möts i S:t Petersburg.

Ryssland – Egypten stream

SVT2 är den kanal som sänder Ryssland – Egypten. Om du inte har tillgång till kanalen finns det andra sätt att se matchen.

På CMore finner du Ryssland – Egypten stream, där du kan titta live. Skapa ett konto på CMore och köp ett abonnemang, vilket dessvärre inte är . Men för bara 199 kr kan du se alla matcher från VM 2018.

CMore sänder dessutom matcherna i HD-kvalitet, och det går att visa allt via mobil, dator/laptop, TV eller läsplatta/iPad.

  • Match: Ryssland – Egypten, Grupp A i VM 2018
  • Datum & tid: Tisdag den 19 juni, 20:00
  • Arena: Krestovskij stadion, S:t Petersburg
  • Stream: CMore

Trolig laguppställning, Ryssland

Akinfeev
Fernandes – Kutepov – Ignashevich – Zhirkov
Gazinskiy – Zobnin
Samedov – Golovin – Cheryshev
Smolov

Skador: Alan Dzagoev

Trolig laguppställning, Egypten

El-Shenawy
Fathy – Gabr – Hegazy – Shafy
Morsy – Elneny
Salah – Said – Trézéguet
Mohsen

Skador: Tarek Hamed (tveksam), Mohamed Salah (tveksam)

Ryssland tog storseger i premiären

Många av ryssarna var inför VM skeptiska till lagets möjligheter att nå framgång i hemmamästerskapet. Ryssland har knappast imponerat i träningsmatcherna, och spelare för spelare skrämmer de inte slag på särskilt många motståndare.

Premiären mot Saudiarabien slutade ändå lyckligt. Laget spelade fin fotboll och segrade med hela 5-0, bland annat efter att Denis Cheryshev stått för två mål. Vinsten kom dock med en bitter eftersmak, då Alan Dzagoev råkade ut för en skada som håller honom borta från resterande del av mästerskapet.

För Egypten handlade det mesta förhandssnacket inför premiären om huruvida världsstjärnan Mohamed Salah skulle bli spelklar eller inte. Det blev han inte, och Egypten förlorade matchen med 1-0 utan att hota särskilt mycket offensivt.

Nu är det dags för gruppspelsmatch 2 för dessa lag, och av alla förhandsrapporter att döma är Mo Salah tillbaka till matchen.

Speltips

Vi tycker att de här lagen är jämnbra, men Egypten har en spelare som minst sagt sticker ut över mängden.

Mohamed Salah kan vinna en match på egen hand, och vi tror att han kommer att spela en avgörande roll i dagens match.

Med tanke på Rysslands goda målskillnad efter 5-0 mot Saudiarabien, är man så gott som klara för en åttondelsfinal vid minst oavgjort idag. Det innebär samtidigt att Egypten – förutsatt att Uruguay slår Saudiarabien – är så gott som utslaget om man inte vinner idag. Därför kommer Egypten att gå fullt för seger.

Vi tycker att oddset på Egypten är oerhört bra, och förstår inte riktigt oddssättningen. Hemmaplan Ryssland, visst, men detta kommer att vara en jämn match. Rysslands 5-0-seger mot Saudiarabien säger mer om Saudiarabien än om Ryssland.

Vi spelar den raka 2:an på Comeon, till oddset 4.25. När du spelar på Comeon kan du dessutom ta del av ett riktigt fint erbjudande.

Du som sätter in 500 kr på Comeon kan spela för 1500 kr, och får dessutom en VM-boll på köpet.

  • Tips: Egypten vinner matchen
  • Odds: 4.25, Comeon

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2526 Artiklar