Polen - Colombia: Live stream & odds på matchen 24/6

Polen möter Colombia klockan 20 under söndagskvällen, i vad som är en måstematch för båda lagen. Läs om troliga startelvor och om hur du gör för att streama matchen.

Polen – Colombia stream

Vill du titta på Polen – Colombia, men har inte tillgång till den kanal som sänder matchen (TV4)? Inga problem, det finns fler sätt att se matchen.

CMore sitter på rättigheter att visa fotbolls-VM, och du kan därför streama Colombia – Polen med hjälp av ett CMore-konto och abonnemang. Med ett CMore-konto kan du se alla matcher från VM.

På CMore visas matcherna i HD-kvalitet, och det är möjligt att titta live från din mobil/smartphone, dator/laptop, surfplatta/iPad eller TV. Tyvärr inte , men 199 kr för alla VM-matcher är ingen kostnad!

  • Match: Polen – Colombia, Grupp H i VM 2018
  • Datum & tid: Söndag den 24 juni, 20:00
  • Arena: Kazan Arena
  • Stream: CMore

Streama fotbolls-VM

Trolig laguppställning, Colombia

Ospina
Arias – D. Sánchez – Murillo – Mojica
Lerma – Barrios
Cuadrado – J. Rodríguez – Uribe
Falcao

Skador: –
Avstängningar: Carlos Sánchez

Trolig laguppställning, Polen

Szczesny
Cionek – Bednarek – Pazdan
Pizczsek – Krychowiak – Zielinski – Rybus
Kownacki – Lewandowski – Grosicki

Skador: –
Avstängningar: –

  • Sverige – Mexiko 27/6 stream

Båda lag förlorade första matchen

Colombia förlorade överraskande sin första match i VM 2018, när man mötta Japan. En stor anledning till förlusten kan tillskrivas straffen och utvisningen på Carlos Sánchez, vilket skedde efter endast 5 spelminuter.

Polen var en besvikelse även de i match 1, där två individuella misstag ledde till en 1-2-förlust mot Senegal. Nu tar man nya tag för att besegra Polen, i en match där vinnaren har allt i egna händer medan förloraren är ute ur VM.

Wilmar Barrios väntas ersätta idag avstängde Carlos Sánchez. Samtidigt väntas José Izquierdo få lämna plats åt storstjärnan James Rodríguez, som nu känner sig 100 procent.

I Polen väntas Jan Bednarek ersätta Arkadiusz Milik, vilket innebär att Polen antagligen formerar om till en trebackslinje.