Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 26 jun, 2018

Island – Kroatien: Streama & tippa odds

Som bekant är VM 2018 i full gång, och nu ska grupperna avgöras. I Grupp D kommer vi bl.a. kunna streama Island – Kroatien. En mycket viktig match för Island som kan bli klara för finalspel.

Vi kommer här visa vart Island – Kroatien live streams sänds någonstans, samt ge dig ett speltips. Detta för att du ska vara så redo som möjligt inför matchen som väntar.

Läs vidare för se hur vi kommer tippa Island – Kroatien!

Island – Kroatien stream

Den sajt som kommer sända Island – Kroatien stream på nätet är Cmore. Detta är en tjänst som under hela VM 2018 kommer att sända matcher i Sverige.

Med ett delat ansvar mellan Cmore och SVT så har valt att sända 50/50 av matcherna.

  • Läs även om hur du kan streama Sverige – Mexiko live i mobil

Många ställer sig frågan om det är möjligt att streama Island – Kroatien . Detta är något som dessvärre inte går att göra. Detta med anledning att Cmore inte erbjuder live streams under VM. Istället så erbjuder de dig att skapa ett konto och köpa till ett paket för 139 kr i månaden. Vilket täcker upp hela VM 2018.

Nedan följer de steg som gäller för dig som vill kunn atsrema Island – Kroatien live på nätet.

  • Gå till Cmore
  • Skapa ditt konto
  • Köp paket (139 kr)
  • Sänd Island – Kroatien & hela VM 2018

Tips & odds

Inför matchen så har vi ett hungrigt lag (Island) som måste vinna matchen för att sig vidare mot finalspel. Samtidigt som vi har ett lag som redan är vidare (Kroatien). Detta öppnar matchen mer än vanligt. Likt Frankrike som spelade tidigare idag så kan Kroatien bänka fler av sina stjärnor. Detta för att vila de inför kommande finalspel.

Det är helt klart övervägande för att Kroatien ska vinna denna match. Oavsett om de ställer upp med sitt bästa lag eller inte. Däremot har experter många gånger räknat bort Island alldeles för tidigt. Inte minst från senaste EM 2016.

Vårt speltips kommer ändå bli på Kroatien som säkert inte har något alls emot att gå genom gruppen obesgrade. Gruppsegern för Kroatien är ganska klar. För att förlora den måste Nigeria göra flera mål mot Argentina. Vilket inte anses speciellt troligt.

Vi kommer helt och hållet gå på hjärtat, och hoppas stora delar av Kroatiens landslag ställs åt sidan. Då kan vi tänka oss att tippa Island i denna match. Vilket ger oss väldigt bra odds.

  • Speltips: Island vinner
  • Odds: 4.20
  • Bettingsida: bet365

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar