Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 25 jun, 2018

Iran – Portugal: Live stream & odds på matchen 25/6

Iran ställs mot Portugal i en totalt avgörande match för båda lagen. Här är det vinna eller försvinna som gäller.

Streama Iran – Portugal

Den kanal som sänder Iran – Portugal är SVT24, och om du saknar kanalen finns det andra sätt att titta på matchen.

CMore visar massor av matcher från fotbolls-VM, däribland denna. Med hjälp av ett konto och abonnemang på CMore kan du streama Iran – Portugal, inte helt men däremot väldigt billigt. Du kan få tillgång till alla matcher från VM för bara 199 kronor.

På CMore visas matcherna i HD-kvalitet, och det går att titta live direkt från din mobil/smartphone, dator/laptop, iPad/surfplatta eller TV.

  • Match: Iran – Portugal, Grupp A i VM 2018
  • Datum & tid: Måndag den 25 juni, 20:00
  • Arena: Volgograd Arena
  • Stream: CMore

Sverige – Mexiko stream

Trolig laguppställning, Iran

Beiranvand
Rezaeian – Hosseini – Pouraliganji – Safi
Jahanbaksh – Ebrahimi – Ezatolahi – Amiri – Ansarifard
Azmoun

Skador: Alireza Jahanbaksh (tveksam), Roozbeh Cheshmi (tveksam)
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Portugal

R. Patrício
Soares – Pepe – Fonte – Guerreiro
B. Silva – Moutinho – W. Carvalho – B. Fernandes
G. Guedes – C. Ronaldo

Skador: –
Avstängningar: –

Iran vidare vid vinst

Försvarsstarka Iran har inlett VM med seger mot Marocko och förlust mot Spanien. Nu behöver man seger i den avslutande matchen mot Portugal, om man ska avancera till åttondelsfinal. Vid oavgjort resultat går man vidare ifall Spanien förlorar mot Marocko med minst två mål, vilket man knappast kan räkna med kommer att hända.

Portugal inledde VM med en oerhört underhållande match mot Spanien, en match som slutade oavgjort efter att Spanien gjort 3 mål och Ronaldo 3 mål. Vid seger eller oavgjort mot Iran idag är Portugal vidare till åttondel, medan man vid förlust är utslaget.

En aspekt som gör matchen extra intressant är att Irans förbundskapten Carlos Queiroz kommer från just Portugal. Ikväll ska han göra sitt yttersta för att slå ut sitt eget hemland från VM.

Speltips

Irans stora styrka är försvarsspelet, och trots att man behöver vinna idag tror vi att man kommer att lägga allra störst fokus på att försvara. Åtminstone inledningsvis.

Irans chans till vinst i denna match är att sätta försvarsspelet och att hoppas på att kunna få till ett mål framåt. Utan ett totalt tätt försvar blir det väldigt svårt att hindra Cristiano Ronaldo från att göra mål.

Vi tror att Iran kommer att försvara sig väl, men att man inte riktigt räcker till framåt. Ett oavgjort resultat känns nära för oss, och till oddset 3.80 ser vi spelvärde.

Oddset finner ni på Comeon, där ni dessutom får 1500 kr att spela för vid insättning av 500 kr. Dessutom får ni en VM–boll hemskickad till er.

  • Tips: Matchen slutar oavgjort
  • Odds: 3.80, Comeon

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar