Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 22 jun, 2018

England – Panama: Streama & tippa på odds på matchen 24/6

England möter Panama, i den första matchen under söndagen. Läs om alltifrån troliga startelvor till var du kan streama matchen.

Streama England – Panama

Om du vill titta på England – Panama kan det vara bra att veta att SVT1 är den kanal som visar matchen. Saknar du SVT1 tipsar vi dig hur du kan göra för att ändå titta på matchen.

CMore har rättigheter att visa fotbolls-VM, och du kan därför streama England – Panama med ett CMore-abonnemang. Med ett abonnemang kan du se massor av matcher från VM.

Din stream visas live med HD-kvalitet, och det är möjligt att titta via dator/laptop, läsplatta/iPad, mobil/smartphone eller TV.

  • Match: England – Panama, Grupp G i VM 2018
  • Datum & tid: Söndag 24 juni, 14:00
  • Arena: Niznij Novgorod-stadion
  • Stream: CMore

Streama fotbolls-VM

England kommer från sen seger

England inledde VM med att möta Tunisien, i en match som blev mer spännande än vad engelsmännen hade hoppats på. Det dröjde ända till den 91:a minuten innan Harry Kane kunde skicka in det vinnande målet.

Men England vann, och man har nu ett fint utgångsläge inför de två avslutande gruppspelsmatcherna. Tappar Tunisien poäng mot Belgien under lördagen är England vidare vid seger över Panama.

Panama är ett av VM:s absoluta blåbär, men med tanke på förutsättningarna får vi ändå ge dem godkänt för premiärmatchen mot Belgien. Laget lyckades hålla oavgjort i hela första halvlek, men när Belgien tidigt i andra fick in det första målet kom även ett andra och ett tredje mål.

Speltips

Panama släppte stod emot bra mot Belgien till en början, men när första baklängesmålet kom föll man ihop. Panama orkade inte försvara längre, och stod som förlorare med slutsiffrorna 0-3.

Vi tror att England har stora chanser att likt Belgien göra flera mål på Panama, samtidigt som Panama inte har mycket att komma med i offensiv väg. Oddset 1.75 på England -1,5 asian handicap tycker vi betalar bra, vilket ni finner på Comeon.

När ni sätter in 500 kr på Comeon får ni 1500 kr att spela för, och även en VM-boll hemskickad.

  • Tips: England -1,5 asian handicap (England att vinna med minst två mål)
  • Odds: 1.75, Comeon

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2485 Artiklar