Spela på Oddsmiljonen + Bonus på VM hos ComeOn

Inför VM 2022 så släpper nu ComeOn ett nytt spel inne på sin bettingsida. Där kan du vara med och tävla varje dag om 1 miljon kronor. Du tävlar med att spela på odds inför matcherna som spelas under en dag.

För att du ska få en extra bra start inför dess att du spelar på Oddsmiljonen hos ComeOn – så har de även en VM bonus. Hämta direkt – och få 1000 kr i gratis bet som bonus.

Oddsmiljonen – regler & villkor

Oddsmiljonen är ett spel inne hos ComeOn som kommer finnas under hela VM 2022. Spelet är exklusivt för ComeOn – och finns inte att spela hos någon annan bettingsida i Sverige.

Spelet går ut på att du får fram 8 olika frågor om dagens matcher i VM. Din uppgift är att svara på frågorna – för att sedan se hur många rätta svar du prickar in. Svaren får du efter dagens matcher har spelats.


Regler för Oddsmiljonen:

  • Gå med hos ComeOn
  • Svara på 8 frågor om dagens matcher i VM
  • Invänta resultaten för dina svar
  • Har du rätt svar i alla frågor – så vinner du 1 miljon kronor

Exempel på frågor som kan dyka upp är t.ex:

  • Hur många mål gör Harry Kane under dagen?
  • Hur många assist gör Neymar ikväll?
  • Får Belgien en straff?

Som du märker så kommer det vara blandning på frågorna som du svarar på. Alla åtta frågor kommer att få ett svar under den dagen som du spelar på VM odds & betting. Skulle du lyckas med att pricka rätt svar i alla 8 frågor så kommer du belönas – med 1 miljon kronor!

Du kan gå vidare till ComeOn för att hitta mer regler och villkor om Oddsmiljonen. Du kan även hitta mer info om ComeOn bonus, login & odds i vår recension om spelbolaget.

Hämta ComeOn VM bonus

Om du inte redan har ett spelkonto hos ComeOn – så är det ett perfekt läge att skaffa det inför VM 2022. Där kan du komma igång med en välkomstbonus som du kan använda på matcher under VM.

Den VM bonus & erbjudande som finns hos ComeOn står sig bra mot andra konkurrenter. Här kommer du nämligen kunna hämta ett gratis bet som är värt 1000 kr. Detta får du efter att du spelat för 500 kr. Det kan även vara värt att nämna att detta är en bettingbonus utan omsättningskrav. Vilket gör det möjligt att direkt plocka ut pengar som du vinner med din bonus. Ditt free bet kommer vara möjligt att anävnda under 60 dagar.

Som extra grädde på moset så kommer även 10 free spins att hänga med i ditt betting erbjudande hos ComeOn. Dessa snurr kommer du kunna använda inne hos ComeOns casino.

Fler nyheter

VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
2 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman

Jimmie G. Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.