Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 2 jul, 2018

Colombia – England: Streama & tippa odds på matchen 3/7

Colombia ställs mot England i den sista åttondelsfinalen. Vinnaren får möta Sverige eller Schweiz i kvartsfinal.

Streama Colombia – England

Det är enkelt att streama Colombia – England. Allt du behöver är ett konto på CMore, då TV4 visar matchen och CMore ansvarar för TV4.

Med ett CMore-konto kan du alltså titta på Colombia – England, och det kan du göra med hög bild- (HD) och ljudkvalitet.

Det är möjligt att se matchen live/direkt från din mobil/smartphone, dator/laptop, läsplatta/iPad eller TV. Det är inte , men väl värt pengarna.

  • Match: Colombia – England, åttondelsfinal i VM 2018
  • Datum & tid: Tisdag den 3 juli, 20:00
  • Arena: Rostov Arena
  • Stream: CMore

Streama Sverige – England 7/7

Trolig laguppställning, Colombia

Ospina
Arias – Mina – D. Sánchez – Mojica
C. Sánchez – Uribe
Cuadrado – Quintero – Muriel
Falcao

Skador: Abel Aguilar, James Rodríguez (tveksam)
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, England

Pickford
Walker – Stones – Maguire
Trippier – Loftus-Cheek – Henderson – Young
Sterling – Lingard
Kane

Skador: John Stones (tveksam)
Avstängningar: –

Harry Kane skytteligaledare

Colombia har gjort ett bra VM än så länge, och vann sin grupp före Japan, Senegal och Polen. Laget inledde visserligen med en 1-3-förlust mot Japan, men förlusten berodde till stor del på det Carlos Sánchez gjorde efter tre minuter. Mittfältaren Sánchez räddade ett skott med armen, och fick rött kort samtidigt som han orsakade en straff som Japan gjorde mål på.

Därefter har det sett bättre ut för Colombia, men än finns det ett stort orosmoln. Lagets stjärna James Rodríguez, som vann skytteligan i VM 2014, är vadskadad och missar med stor sannolikhet matchen.

England gjorde hela 8 mål i gruppspelet, men 6 av dessa kom mot Panama. Lagets anfallsstjärna Harry Kane har gjort 5 mål och leder VM:s skytteliga.

Vinnaren av matchen möter Sverige – om vi slår Schweiz – i kvartsfinal. Därför är resultatet i denna match av stor betydelse för oss, och det är bara att hoppas på förlängning så att laget som avancerar har trötta ben inför kvarten.

Kvalitetsmässigt är Colombia och England jämna lag, men Sverige har genom åren ofta haft lätt för England. Colombia har vi aldrig mött i en tävlingsmatch.

Speltips

Oddsen håller England som stor favorit i den här matchen, men vi är inte eniga. Många spelar på England just för att det är England – laget är en av världens största fotbollsnationer och ständigt överskattat – och spelbolagen anpassar sina odds därefter.

Vi ser det ungefär som 50-50 kring vilket lag som tar sig vidare, och att därför oddsen säger 1.48 gånger pengarna på England och 2.55 gånger pengarna på Colombia är något vi vill ta vara på.

Kvaliteten på Colombias spelare är oerhört hög – Radamel Falcao i Monaco, Juan Cuadrado i Juventus och James Rodríguez i Real Madrid för att nämna några – och vi skulle vilja säga att de har minst lika bra spelare som England.

2.55 gånger pengarna på Colombia att avancera, det är taget. Oddset finner ni på Comeon, där ni får 1500 kr att spela för vid insättning av 500 kr. Ni får även en VM-boll på köpet.

  • Tips: Colombia går vidare till kvartsfinal
  • Odds: 2.55, Comeon

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2494 Artiklar