Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 26 jun, 2018

Australien – Peru: Live stream & odds på matchen 26/6

Australien möter Peru, i en måste-vinna-match för australiensarna. Läs allt inför matchen här, med alltifrån officiella startelvor till stream.

Australien – Peru stream

Den kanal som visar Australien – Peru är Kunskapskanalen. Om du saknar kanalen finns det andra sätt att titta på matchen.

CMore sände massor av matcher från fotbolls-VM, och det går att streama Australien – Peru med hjälp av ett CMore-konto.

På CMore ser du matcherna i HD-kvalitet, och det går att titta direkt/live via din mobil, dator/laptop, surfplatta/iPad eller TV.

  • Match: Australien – Peru, Grupp A i VM 2018
  • Datum & tid: Tisdag den 26 juni, 16:00
  • Arena: Fisht Olympic Stadium, Sotji
  • Stream: CMore

Sverige – Mexiko stream

Officiell startelva, Australien

Ryan
Risdon – Sainsbury – Milligan – Behich
Leckie – Mooy – Jedinak – Kruse
Rogic
Juric

Skador: Andrew Nabbout
Avstängningar: –

Officiella startelva, Peru

Gallese
Advincula – Santamaria – Ramos – Trauco
Yotún – Tapia
Carrillo – Cueva – Flores
Guerrero

Skador: Jefferson Farfán, Renato Tapia (tveksam)
Avstängningar: –

Australien kan gå vidare vid vinst

Australien har på två matcher tagit en poäng i detta mästerskap. Mot Frankrike imponerade man men fick vända hem till hotellet tomhänta, och mot Danmark blev det 1-1.

Peru står på noll poäng, och har inte gjort ett enda mål framåt. Laget förlorade oerhört orättvist mot Danmark, sedan man missat många bra chanser varav en straffspark.

För Peru är VM-äventyret slut efter denna match, medan Australien fortfarande har chans på avancemang. Vinner Australien mot Peru samtidigt som Danmark förlorar mot Frankrike avgör målskillnaden vilka av Australien och Danmark som tar andraplatsen. Troligen vinner Australien den kampen.

Speltips

Peru är redan utslagna och det är möjligt att motivationen inte är 100-procentig. Samtidigt ska vi komma ihåg att en VM-match ofta är motivation nog, och vi kan antagligen vänta oss ett Peru som vill visa sig från sin bästa sida i matchen. Vi alla såg vad ett redan utslaget Marocko stod för igår, när de nästan vann mot självaste Spanien.

Samtidigt tror vi att Australien har styrkan och rutinen att avvärja detta Peru. Man måste vinna och kommer att ha full fokus på det. Vi spelar den raka 1:an till oddset 2.90 gånger pengarna. Oddset finner ni på Comeon, där ni får 1500 kr att spela för vid insättning av 500 kr, och även en VM-boll.

  • Tips: Australien vinner
  • Odds: 2.90

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2502 Artiklar