Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 15 jun, 2018

Argentina – Island: Streama & tippa odds på matchen, 16/6

Lionel Messis Argentina kliver in i handlingarna på lördag eftermiddag, när de ställs emot Island. Läs vår införrapport till matchen, och om hur du gör för att streama den.

Argentina – Island stream

Den kanal som sänder Argentina – Island är SVT1. Om du inte har tillgång till kanalen kan du titta på matchen på annat vis.

Via CMore kan du streama Argentina – Island, då de sitter på rättigheter till att visa VM. Med ett konto på CMore kan du därför se massor av VM-matcher, bland annat Sverige – Sydkorea live.

CMore visar matchen med hög bildkvalitet – HD – och du kan dessutom visa matchen i din dator, TV eller läsplatta/iPad.

  • Match: Argentina – Island, Grupp C i VM 2018
  • Datum & tid: Lördag den 16 juni, 15:00
  • Arena: Spartak-stadion, Moskva
  • Stream: CMore

Streama fotbolls-VM

Trolig laguppställning, Argentina

Armani
Salvio – Otamendi – Rojo – Tagliafico
Mascherano – Biglia
Di María – Banega – Messi
Agüero

Skador: Ever Banega (tveksam)

Trolig laguppställning, Island

Halldórsson
Saevarsson – Árnason – Sigurdsson – Magnusson
Gudmundsson – Sigurdsson – Gunnarsson – Bjarnason
Bödvarsson – Finnbogasson

Skador: –

Argentina kommer in i VM 2018 som en av de stora favoriterna till titeln. I VM 2014 blev det en silvermedalj, efter att Mario Götze skjutit hem VM-pokalen till Tyskland i förlängningen.

Lionel Messi har aldrig vunnit någon titel med Argentina på seniornivå. Däremot har det blivit tre finalförluster i Copa América, varav Messi missade straff i en. Lyckas Messi ta sitt Argentina till ett VM-guld finns det inte längre några argument mot att han är världens genom tiderna bästa spelare.

Island gjorde stor succé i EM för två år sedan, med Lars Lagerbäck vid rodret. Idag är han som var Lagerbäcks assisterande, Heimir Hallgrímsson, fullt ansvarig över laget. Och han har definitivt tagit vid där Lagerbäck slutade, när han nu fört Island till landets första fotbolls-VM genom tiderna. Återstår att se vad de kan uträtta i Ryssland.

Speltips

Argentina är stora favoriter här, och ska vinna oavsett vad. Vi tror att Argentina kommer att leda matchen i halvtid, och därefter vinna i full tid. Detta spelar vi till oddset 1.90 på Comeon, där du dessutom får en riktigt bra insättningsbonus.

Om du sätter in 500 kr får du 1500 kr att spela för, och du får dessutom den officiella VM-bollen. Ett riktigt kanonerbjudande, alltså!

  • Tips: Argentina leder i halvtid och vinner i full tid
  • Odds: 1.90, Comeon

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar