NYHETER

Läs allt inför Ryssland - Saudiarabien, som öppnar sommarens fotbollsfest. Inför-text med alltifrån startelvor till stream.

Streama Ryssland - Saudiarabien

SVT1 är den Tv-kanal som sänder Ryssland - Saudiarabien och du kan således se matchen där. Har du inte tillgång till kanalen finns det ett annat sätt att streama matchen. CMore sitter på rättigheter att visa matchen, och via ett konto där kan du titta på Ryssland – Saudiarabien via live stream. Se matchen direkt i din dator, TV eller läsplatta/iPad.

CMore erbjuder stream med hög kvalitet både när det kommer till ljud och till bild, och därför är det fördelaktigt att se Ryssland - Saudiarabien där. Dessutom erbjuder CMore stream till massor av andra matcher i VM 2018.

Hos CMore kan du dessutom se matchen med riktig HD-kvalitet, vilket ger dig den bästa möjliga upplevelsen av VM. 

  • Match: Ryssland - Saudiarabien, Grupp A i VM 2018
  • Datum & tid: Torsdag den 14 juni, 17:00
  • Arena: Luzjniki-stadion, Moskva
  • Stream: CMore

Trolig laguppställning, Ryssland

Akinfeev
Granat – Ignasevitj – Kudrasjov
Samedov – Jerochin – Dzagoev – Golovin – Zhirkov
Smolov – Miranyjuk

Skador: Yuri Zhirkov (tveksam)
Avstängningar: -

Trolig laguppställning, Saudiarabien

Al-Mosailem
Al-Harbi – Omar Hawsawi – Osama Hawsawi – Al Shahrani
Al-Srehri – Otaif – Al-Jassim – Al-Abed – Al-Mullawad
Al-Sahlawi

Skador: -
Avstängningar: -

Öppningsmatch i VM

I kraft av hemmanation inviger Ryssland detta fotbolls-VM, och nationen som får äran att stå för motståndet är Saudiarabien, ett av VM:s allra svagaste lag. Det är som upplagt för fotbollsfest med rysk seger, och lottningen är nästan lite för bra för att vara sann för denna rika och genom åren ofta korrupta nation.

Eftersom hemmanationen är direktkvalificerad har Ryssland inte spelat några kvalmatcher, och avsaknaden av tävlingsmatcher kan kosta. Tittar vi på Rysslands form så har de vunnit blott en match sedan Confederations Cup förra sommaren, när man mötte Sydkorea i oktober 2017. Därefter har man spelat sju träningsmatcher, förlorat fyra och kryssat tre.

Det ska dock sägas att man valt att matcha sig mot bra motståndare. Iran, Argentina, Spanien, Brasilien, Frankrike, Österrike och Turkiet är inga blåbärsnationer, även om man borde ha tagit åtminstone en vinst för att det ska se hoppfullt ut inför VM.

Saudiarabien är i Ryssland för att delta i sitt första VM sedan 2006, och sitt femte VM totalt. Laget är rankat 67:a i världen, och endast ett av VM-länderna är rankade lägre än så – Ryssland.

Det har varit stor tränarkarusell hos Saudiarabien inför VM. Bert van Marwijk ledde landet till VM men fick sparken då han ansågs följa den inhemska ligan för dåligt. Edgardo Bauza tog över, men hann bara med 5 träningslandskamper innan han fick sparken an också. Nye förbundskaptenen är Juan Antonio Pizzi, som tidigare coachat bland annat Valencia.

Mohammed Al-Sahlawi måste Ryssland se upp för. Anfallaren gjorde 16 mål på 14 VM-kvalmatcher.

Denna match kommer även bli den första match som gör premiär för den nya VM boll 2018 som kommer användas under hela mästerskapet.

Speltips

Spelbolagen har gjort Ryssland till jättefavoriter i denna match: 1.44 gånger pengarna jämfört med 10.00 på Saudiarabien. Visst tror vi att Ryssland vinner, men man ska akta sig för detta låga odds.

Vi tror att det kommer att bli mycket fart och fläkt åt båda hållen, med tanke på att detta är något av en måste-vinna-match för båda lagen. Ryssland lär behöva slå Saudiarabien om de ska kunna gå vidare från gruppen, och Saudiarabien bör också få med sig ett bra resultat om de ska ha chans till avancemang.

Vi tror att det blir mycket hörnor i denna match, och spelar över 10 hörnor till oddset 2.37 på Bet365. Minst 11 hörnor för vinst på spelet, alltså.

  • Tips: Över 10 hörnor i matchen (minst 11 hörnor)
  • Odds: 2.37, Bet365

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se