NYHETER

Läs införrapport, startelvor, stream med mera inför England - Panama på söndag 14:00.

Streama England - Panama

Om du vill titta på England – Panama kan det vara bra att veta att SVT1 är den kanal som visar matchen. Saknar du SVT1 tipsar vi dig hur du kan göra för att ändå titta på matchen.

CMore har rättigheter att visa fotbolls-VM, och du kan därför streama England – Panama med ett CMore-abonnemang. Med ett abonnemang kan du se massor av matcher från VM.

Din stream visas live med HD-kvalitet, och det är möjligt att titta via dator/laptop, läsplatta/iPad, mobil/smartphone eller TV.

  • Match: England - Panama, Grupp G i VM 2018
  • Datum & tid: Söndag 24 juni, 14:00
  • Arena: Niznij Novgorod-stadion
  • Stream: CMore

Streama fotbolls-VM

England kommer från sen seger

England inledde VM med att möta Tunisien, i en match som blev mer spännande än vad engelsmännen hade hoppats på. Det dröjde ända till den 91:a minuten innan Harry Kane kunde skicka in det vinnande målet.

Men England vann, och man har nu ett fint utgångsläge inför de två avslutande gruppspelsmatcherna. Tappar Tunisien poäng mot Belgien under lördagen är England vidare vid seger över Panama.

Panama är ett av VM:s absoluta blåbär, men med tanke på förutsättningarna får vi ändå ge dem godkänt för premiärmatchen mot Belgien. Laget lyckades hålla oavgjort i hela första halvlek, men när Belgien tidigt i andra fick in det första målet kom även ett andra och ett tredje mål.

Speltips

Panama släppte stod emot bra mot Belgien till en början, men när första baklängesmålet kom föll man ihop. Panama orkade inte försvara längre, och stod som förlorare med slutsiffrorna 0-3.

Vi tror att England har stora chanser att likt Belgien göra flera mål på Panama, samtidigt som Panama inte har mycket att komma med i offensiv väg. Oddset 1.75 på England -1,5 asian handicap tycker vi betalar bra, vilket ni finner på Comeon.

När ni sätter in 500 kr på Comeon får ni 1500 kr att spela för, och även en VM-boll hemskickad.

  • Tips: England -1,5 asian handicap (England att vinna med minst två mål)
  • Odds: 1.75, Comeon

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se