Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 22 maj, 2017

Så tror vi Stockholmslagen kommer att klara sig i Allsvenskan 2017

I årets upplaga av Allsvenskan så har vi med tre lag från Stockholm. Dessa tre lag är Hammarby IF, Djurgårdens IF och AIK. Alla dessa lag kommer naturligtvis göra så bra insatser som möjligt, för att placera sig högt i den tabell som finns för Allsvenskan.

Det är inte bara guldet som lockar dessa lag att placera sig högt i tabellen, utan internt så vill man även bli det bästa laget i Stockholm. Slaget om huvudstaden är en infekterad kamp som varje år ska göras upp.

Så hur tror vi att lagen ifrån Stockholm kommer att klara sig? Vilket kommer bli det laget som efter säsongen kan titulera sig som kungar över huvudstaden? Läs vidare och se hur vi kommer tippa lagen emellan.

stockholm tifo

Slaget om Stockholm 2017

I en just nu haltande tabell så kan vi se att Stockholmslagen är väldigt jämna. Det skiljer i skrivande stund endast en poäng mellan det bästa, och det sämsta laget. Dock har lagen inte riktigt spelat lika många matcher.

Det stoppar inte oss från att lägga vårt tips om vilket fotbollslag som är bäst i Stockholm.

Först ut har vi Djurgårdens IF som har fått tillbaka två mycket viktiga pjäser i sin spelartrupp. Vi syftar naturligtvis på Andreas Isaksson i målet, och Kim Källström på mittfältet. Dessa två spelare förstärker den redan starka truppen.

De har visat upp bra spel, och sett till att vinna de matcher som de borde. Det är det Stockholmstlaget som vi anser har det bästa flytet just nu, och den bästa truppen. Därför tror vi att Djurgården kommer att vinna Stockholms interna tabell i år.

  • Vi tror att Djurgården blir det bästa laget i Stockholm i år.

AIK är ett annat Stockholmslag som vi tror har goda chanser att hamna på tabellens övre halva. Enligt tradition så är AIK ett lag som oftast brukar placera sig högst bland lagen från Stockholm.

I år så har de haft en hyfsad start, men kunde helt klart varit bättre. Vi tror detta kommer vända och att AIK slutar som nummer 2 i den interna tabellen i huvudstaden.

  • Vi tror att AIK blir placerar sig näst högst i Allsvenskans tabell bland Stockholmslagen

Hammarby IF är det sista laget ut, och sedan flera år tillbaka så har de varit de sämsta laget från Stockholm om vi endast tar hänsyn till tabellen. Trots att de har fått förstärkning med spelare som Jilioan Hamad, så tror vi inte det kommer räcka.

Vi tror därför att både AIK och Djurgården kommer att springa från Hammarby IF när det kommer till att plocka poäng.

  • Vi tror att Hammarby IF slutar längst ner i tabellen bland Stockholmslagen

stockholmsderby

Streama derbyn i Stockholm

Många i Sverige riktar blickarna mot Stockholm när dessa tre lag spelar sina matcher mot varandra. I dessa derbyn så hettar det till ordentligt. Både bland spelare och fans.

Det är därför roligt att följa dessa matcher, som helt klart är de bästa derbyn & rivalmöten i Sverige.

Se därför till att du har tillgång till antingen en matchbiljett eller en streamsida som visar matcherna. Om du vill se matcherna så krävs det nänmligen att du har ett konto på Cmore.

Läs gärna mer om hur du t.ex. kan se nästa derby genom att klicka dig vidare till AIK – Djurgården live stream. Där kommer du få mer kött på benen om hur du kan se ett derby i Stockholm.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar