Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 4 okt, 2018

MMA: Streama Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov live

Conor McGregor slåss mot Khabib Nurmagomedov på lördag, i vad som är årets största UFC-match. Läs om hur du gör för att streama fighten live, så att du kan titta på matchen direkt.

Se McGregor vs Nurmagomedov live

Årets största UFC-fight ska hållas på lördag, när Conor McGregor slåss emot Khabib Nurmagomedov i ringen. Vill du titta på fighten live? Läs vidare, i denna text berättar vi nämligen hur du går tillväga för att se uppgörelsen.

Vill man se matchen på plats måste man resa ända till T-Mobile Arena i Las Vegas, USA. Därutöver betala omkring 6 000 kronor för de billigaste platserna. Det är visserligen häftigt att titta på MMA live, men till de priserna föredrar i alla fall vi att titta på matchen på TV.

Matchstart: 04:00 7/10 2018 (natten till söndag).

  • 1. Gå in på Viaplay
  • 2. Välj mellan Viaplay Sport, Viaplay Total eller Sport Day Pass.
  • 3. Titta på McGregor vs Khabib live!

Streama McGregor vs Khabib live

Tittarsiffrorna sköt i höjden när Conor McGregor slogs emot Floyd Mayweather för ett drygt år sedan, då många ville se den stora matchen. Intresset för att titta på Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov är det största sedan dess. Alla vill kolla när McGregor gör sin första MMA-fajt sedan förlusten i boxning mot Floyd, och nu ska McGregor visa sig från sin rätta sida. Det blir samtidigt intressant att se Nurmagomedov i sin antagligen största match någonsin.

För att streama McGregors fight mot Nurmagomedov direkt behöver du ett konto på Viaplay, då det är där du kan se matchen live. För att se fajten måste du sedan ha Viaplays sportpaket.

Du går in på Viaplay, skapar ett konto och betalar för att streama McGregor vs Khabib, då kan du se matchen direkt. Det är möjligt att se din live stream just direktsänt, men du kan även pausa sändningen, spola tillbaka eller kolla i efterhand.Sändningen börjar redan natten till söndag klockan 00:30, och själva fajten går av stapeln klockan 04:00 natten till söndag.Svenska kommentatorer är Paul del Valle och Waldo Zapata.

Titta på McGregor vs Khabib på TV

Det går inte att titta på matchen på TV, då ingen svensk kanal sänder matchen. Du får helt enkelt titta via Viaplay istället.

Vi kan dock glädja dig med att det går att se matchen från dator, mobil, surfplatta eller valfri annan plattform.

Inför matchen

Conor McGregor är den mest kända av dessa två MMA-fighters, men det behöver nödvändigtvis inte betyda att han är favorit. Den vi kommer att få se honom möta är ryssen Khabib Nurmagomedov, som är den nuvarande lättviktsmästaren. Nurmagomedov har gått 26 fajter genom karriären, och vunnit samtliga.

McGregor har i sin tur fått visa upp sig som en vinnare vid 18 tillfällen, men samtidigt fått se sig som förlorare 3 gånger.

Det blir en tuff match för McGregor och vill håller Nurmagomedov som favorit. McGregor är tuff i käften och även på banan men Nurmagomedov har fortfarande inte förlorat en enda fajt.

I matchen Conor McGregor vs Khadid Nurmagomedov tippar vi att Khadid vinner, till oddset 1.62 gånger pengarna på Bet365.

  • Tips: Khadid Nurmagomedov vinner
  • Odds: 1.62, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar