Jon Jones och Alexander Gustafsson
NYHETER

Alexander Gustafsson kallar Jon Jones för en "fuskare" och "missbrukare".

Många är vi som väntat på Alexander ”The Mauler” Gustafssons nästa fajt, och på lördag är det dags. I Globen kliver han upp i oktogonen för att slåss emot Texasfödde Anthony Smith.

Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama Mauler vs Smith. Inför fajten har Gustafsson intervjuats av DN. Då talar han gott om sin kommande motståndare.

– Han är tuff och kan ta mycket stryk, det är en kille som bara pressar på. Han har ett lejonhjärta och kommer kliva in för att knocka mig. Alla kan knocka alla i denna bransch och jag kommer att få fajtas hårt för att vinna, säger Alexander Gustafsson.

Men även om Gustafsson imponeras av Smith, tvekar han inte om att han håller sig själv högre.

– Jag är snabbare, större, starkare och bättre på allt. I den här matchen ska jag använda mitt fotarbete mer än vad jag gjorde när jag mötte Jon Jones.

Jon Jones var alltså Gustafssons senaste motståndare, då de slogs i december 2018. Gustafsson fick snabbt en smäll som tog illa, vilket gjorde att han skadade sig en aning och därefter förlorade efter blott 2 minuter.

Gustafsson säger att skadan var en högst bidragande orsak till att han förlorade matchen.

– Jag gillar inte att skylla ifrån mig, men jag får ett knä mot ljumsken och det blir en rejäl smäll. Jag förlorade alla vapen jag hade och kunde knappt röra mig. Jag har aldrig varit med om det förut, och det var riktigt obehagligt. Jag kunde fortfarande slå och pressa men det var ett välplacerat knä från honom. Jones gjorde vad han behövde för att neutralisera mig.

"Jones är bäst i världen men en fuskare rakt igenom"

Precis innan de skulle slåss mot varann, i vad som var en titelmatch, åkte Jon Jones fast för dopning och matchen behövde flyttas. Gustafsson kallar Jones för en ”fuskare”.

– Han är utan tvekan bäst i världen och ett monster, men han är en fuskare rakt igenom. Personligen tror jag att han är någon typ av missbrukare – att han måste ta grejer för att känna sig lugn. Det har han gjort hela livet.

Matchen drar igång på lördag 1 juni klockan 19:00. Här kan ni läsa speltips till Alexander Gustafsson vs Anthony Smith.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se