Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 22 aug, 2017

Bästa oddsen inför Mayweather vs McGregor – 50.00 x insats

Det är många som har tänkt att spela på odds inför årets största boxningsmatch. Vi syftar självklart på den match som kommer gå mellan Mayweather och McGregor.

Det bästa som du kan göra innan du väljer att spela på odds på boxning är att jämföra. Genom att jämföra bästa oddsen på bettingsidor så kan du vara säker att spela på högsta möjliga oddsen.

När det kommer boxningsmatchen mellan Mayweather och McGregor så kan du sluta jämföra redan nu. Ska du spela på att McGregor vinner stormötet så är det Betsafe du ska vända dig till.

erbjudande mayweather mcgregor boxning

50.00 i odds på vinst för McGregor

Just nu finns det en kampanj inne hos Betsafe som du kan använda. Kampanjen är riktad till den stora boxningsfighten mellan Mayweather och McGregor.

Erbjudandet kommer låta dig spela med de bästa oddsen på McGregor. De erbjuder dig just nu att ta del av ett odds på totalt 50 x din insats.

Notera gärna att detta erbjudande inte är till för alla. Endast de spelare som väljer att registrera ett nytt spelkonto inne på bettingsidan kan ta del av denna stora oddsboost.

Det är inte speciellt konstigt att det är just Betsafe som kommer med detta enastående erbjudande. McGregor är nämligen en av många ambassdörer som spelsidan har dragit åt sig. Därför är det inte konstigt att sajten erbjuder riktigt bra odds när fightern går sin största match någonsin.

Nedan kommer vi steg för steg gå genom om hur erbjudandet fungerar, samt hur du använder dig utav det.

  • Gå vidare till Betsafe
  • Skapa ett nytt spelkonto
  • Placera ditt spel på att McGregor vinner matchen
  • Lägg en insats på max 10 kr
  • Få 50.00 i odds på ditt spel

boxningsring

Fler fördelar med Betsafe

Att spela med riktigt bra erbjudanden och oddsboostar är något som vi självklart rekommenderar. Det är alltid smart av dig som spelare att jämföra lite olika bonusar, kampanjer och odds innan du spelar.

Om du skulle börja jämföra oddssidor online så tror vi säkert att du ger Betsafe ett bra betyg. Inne hos denna sajt så kan du nämligen plocka till dig massor av erbjudanden till den sport som anses vara viktigast ur ett svenskt perspektiv.

Inne hos Betsafe så kan de nämligen ge dig som spelare boostade odds varje dag. Det kommer garanterat hjälpa dig med att vinna mer pengar på dina spel.

Utöver kampanjer gällande oddsboostar så kommer Betsafe även att stå till tjänst med snabba utbetalningar. Betsafe är nämligen en av de spelsajter som hanterar dina in- och utbetalningar snabbast. Det är något som många i Sverige ser mycket positivt på. För vem vill egentligen vänta onödigt länge innan dina pengar når ditt bankkonto.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar