Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 29 aug, 2017

Trelleborgs FF – Helsingborgs IF: Streama Superettans Skånederby

Idag har vi endast en bra match inom svensk fotboll att se fram emot. Det är inte vilken som helst. Ikväll väntar ett hett derby i Skåne mellan Trelleborgs FF och Helsingborgs IF.

Matchen är såpass bra att vi på Sportal kommer att streama matchen. Vi kommer därför även upplysa våra läsare om hur man kan se matchen på nätet.

Du kan just nu använda dig av ett erbjudande för att snabbt få ett streamingskonto hos Cmore. Där kommer du kunna ta del av flera matcher från Superettan och Allsvenskan.

trelleborgs ff på vångavallen

  • Avspark: Den 29 augusti, kl. 19:00
  • Arena: Vångavallen
  • Visas hos: Cmore + Redbet

Så sänder du matchen online!

För att få tillgång till Superettan streams så rekommenderas du vidare till Cmore. Det är den aktör i Sverige som allra lättast sänder svensk fotboll på nätet. Det är även Cmore som innehar de rättigheter som krävs för att streama fotboll från Superettan.

För att se matchen mellan Trelleborgs FF och Helsingborgs IF så behöver du endast ett konto hos Cmore. Att skapa ditt konto är helt , men för att få tillgång till alla streams så behöver du ett premiumkonto.

Om du då inte vill betala pengar till streamtjänst, utan vill använda dina pengar på betting så finns just nu ett grymt bra erbjudande. Det hittar vi inne hos Redbet. En oddssida som just nu erbjuder alla nya medlemmar ett premiumkonto hos Cmore.

För att få ditt konto från Redbet så behöver du sätta in minst 200 kr. Dessa pengar kommer du att kunna använda för att vinna ytterligare pengar på odds och betting.

För att ta reda på mer om detta erbjudande som låter dig kunna streama Trelleborgs FF – Helsingborgs IF så rekommenderar vi dig att klicka dig vidare. Inne hos Redbet så har de nämligen radat upp all information som krävs för att du ska förstå detta erbjudane.

Det kan däremot vara bra att känna till att detta erbjudande inte går att använda om du redan har ett konto hos Redbet eller hos Cmore.

superettan 2017

Brist på matcher just nu

Det finns tyvärr inte många matcher som vi just nu kan streama från Allsvenskan eller Superettan. En stor anledning till detta är det VM-kval som Sveriges landslag nu spelar.

De kommer att gå en match mot Bulgarien den 31 augusti, och därför pausar alla de bästa ligorna i Europa upp för ett litet tag.

Du kan läsa hur hur du kan streama Bulgarien – Sverige . Eller för att få mer information om matchen. Det är något som många svenskar kommer vilja göra inför deras VM-kvalmatch mot Bulgarien.

Däremot så tycker vi inte att matchen mellan Trelleborgs FF och Helsingborgs IF är ointressant. Det är ett av flera heta derbyn i Sverige som det bjuds på. Faktum är att denna match kan anses som det största skånederbyt i år.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar