Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 30 jan, 2020

Streama Super Bowl: NFL-finalen via TV & live stream

Streama Super Bowl, finalen i NFL! Hitta din San Francisco 49ers – Kansas City Chiefs live stream.

Streama Super Bowl live

Är du intresserad av att titta på amerikansk fotboll live på internet? Ute efter att streama Super Bowl direktsänt online? Då har ni kommit helt rätt, för i den här artikeln ägnar vi åt att visa och berätta hur ni bär er åt för att se finalen i NFL mellan San Fransisco 49ers och Kansas City Chiefs.

De som sitter på rättigheterna att visa Super Bowl är Viasat, och för att streama SF 49ers – KC Chiefs behöver du således ett konto på Viaplay. På Viaply kan du titta på massor av sport online.

Skaffa ett konto på Viaplay, välj sportabonnemanget och streama NFL-finalen. Det går att titta på Super Bowl från vilken enhet du vill. Titta på avgörandet via mobil, dator eller surfplatta.

  • Match: San Francisco 49ers – Kansas City Chiefs, Super Bowl (final i NFL, amerikansk fotboll)
  • Datum & tid: Natten till måndag 3 februari, 00:30
  • Stream: ViaPlay

Titta på Super Bowl på TV

Super Bowl kommer även att sändas på TV, och den sänds på en kanal som de flesta har i sitt utbud. Viasat har valt att visa Super Bowl-finalen på TV6, så har du den hemma är det bara att sätta sig i soffan, bläddra fram kanalen och njuta av att titta på SF 49ers – KC Chiefs.

Sändningen inleds redan 23:00 under söndag kväll, och matchstart är sedan klockan 00:30. Kommentatorer till sändningen är Hamish Mabon och Carl-Johan Björk. Spelplats är Hard Rock Stadium i Miami Gardens, Florida.

Saknar du TV6 men ändå vill se matchen på TV går det lika bra att koppla din Super Bowl live stream från valfri plattform till TV med hjälp av Chromecast. Då förs sändningen över från din enhet till TV-skärmen.

  • Kanal: TV6
  • Sändningsstart: 23:00 söndag 2 februari
  • Matchstart: 00:30

Inför matchen

Detta är den 54:e upplagan av Super Bowl. Den tar plats i Miami, Florida, natten till måndag den 3:e februari.

Lagen som tagit sig hela vägen till final är Kansas City Chiefs och San Francisco 49ers.

SF 49ers är faktiskt laget med allra bäst vinstprocent i Super Bowl-finaler, då de deltagit i 6 stycken och vunnit 5 av dessa. KC Chiefs har nått 2 finaler och vunnit 1. Senast SF 49ers var i final var 2013, medan Chiefs tagit sig till sin första final sedan 1970. Förhandsfavoriter att vinna är KC Chiefs.

Ifjol var det L.A. Rams som vann Super Bowl, efter att ha besegrat New England Patriots i finalen.

Biljettpriser

Det är oerhört eftertraktat med biljetter till att se Super Bowl live på plats. Olika personer som vill göra plusaffärer har köpt upp biljetterna och nu säljs de online på Stubhub, där de billigaste biljetterna kostar 4 308 dollar, medan de dyraste ligger på 385 000 dollar. Vi vet att priserna låter totalt orimliga, men detta är ett av de allra största sportevenemangen i världen och även om det inte gör prisen rimliga så är det uppenbarligen ett faktum att människor är beredda att betala vad som helst för att närvara.

Vem sjunger nationalsången på Super Bowl 54?

Demi Lovato har fått ansvaret att sjunga nationalsången inför årets Super Bowl-final. Tidigare sångare som sjungit nationalsången inför finalen är bland annat Gladys Knight, Pink, Lady Gaga, Alicia Keys och Whitney Houston.

Super Bowl LIV halvtidsshow

Super Bowl är känt för att alltid bjuda på en spektakulär halvtidsshow. I årets NFL-final får vi se Jennifer Lopez och Shakira bjuda på ett uppträdande.

Bland tidigare halvtidsartister finns bland annat Maroon 5, Justin Timberlake, Lady Gaga, Coldplay och Beyoncé.

Super Bowl LIV: Odds & spel

Det finns stora möjligheter att spela på massor av olika odds på Super Bowl. Det finns mängder av spel att satsa på inne på de olika spelbolagen och nästan vad du än vill spela på kan du hitta odds på det. Bestäm själv om du vill spela via bettingsidor med enkel registrering eller kanske leta efter bra oddsbonusar på nätet.

Gå till Bet365 och spela på Super Bowl!

Bet365 erbjuder över 250 spel på NFL-finalen, och här är några av dem:

Vinnare av Super Bowl 54:

SF 49ers: 2.05

KC Chiefs: 1.80

Totalt antal sacks:

Över 5.5: 2.00

Under 5.5: 1.72

Spelarspecialare:

Damien Williams (KC Chiefs) gör touchdown I matchen: 1.66

Raheem Mostert (SF 49ers) gör touchdown I matchen: 1.66

Travis Kelce (KC Chiefs) gör touchdown I matchen: 1.72

Tyreek Hill (KC Chiefs) gör touchdown I matchen: 1.72

Lag – poäng:

SF 49ers, över 26.5: 1.83

SF 49ers, under 26.5: 1.83

KC Chiefs, över 27.5: 1.90

KC Chiefs, under 27.5: 1.80

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar