David Wollner photo
David Wollner

- 2 nov, 2023

Streama Dortmund – Bayern München: Se live stream & TV (4/11)

Den stora matchen i tyska Bundesliga är här. ”Der Klassiker” är matchen som spelas mellan storklubbarna Borussia Dortmund – Bayern Munchen. Här hjälper vi dig att streama Dortmund – Bayern Munchen på nätet.

Det finns möjlighet att sända Dortmund – Bayern Munchen stream gratis på nätet. Bundesliga sänds nämligen inne hos bettingsidor som erbjuder både odds och live streaming.

 

Se Dortmund – Bayern München här!

Se alla matcher från Bundesliga hos Unibet

Se Dortumund – Bayern München stream

En av de sidor som kommer att visa Dortmund – Bayern München stream gratis är Unibet. Inne hos Unibet så kan alla deras medlemmar välja att titta på fotboll från stora ligor.

Unibet har alla rättigheter som krävs för att kunna sända Bundesliga streams. Det innebär att du inte bara kommer att kunna titta på Dortmund – Bayern München. Du kommer att kunna följa alla matcher som spelas från den tyska ligan i fotboll.

Det är möjligt att se Dortmund – Bayern Munchen gratis på nätet. Det enda som krävs är att du spelar på odds inför matchen. Unibets live streaming är nämligen tillgänglig för alla som har ett konto. Detta konto behöver antingen vara påfyllt med 50 kr – eller att du spelat på odds under de senaste 24 timmarna.

Därför är det perfekt att streama Dortmund – Bayern Munchen hos Unibet. Speciellt för de som tänkt att spela på odds inför matchen. Med ett konto hos Unibet kan du nämligen göra båda delarna samtidigt.

Det är inte bara Unibet som kommer sända Borussia Dortmund – Bayern München. Det finns även hos Bet365 och Betsson. För dig som hellre önskar en live stream med svenska kommentatorer kan vända dig till Viaplay. Där kommer du dock inte ha chansen att streama matchen gratis.
Unibet bjuder inte bara på Bundesliga live streams. Det finns gott om andra matcher och ligor att titta på med Unibet TV. Inte minst så sänds alla matcher från La Liga, Serie A och Ligue 1 på samma sida.

  • Gå till Unibet TV
  • Skapa ett konto
  • Sätt in minst 50 kr att spela odds med
  • Gå till alla live streams
  • Streama Dortmund – Bayern München

Se matchen på TV

Om du hellre önskar att sända Dortmund – Bayern Munchen på TV så finns det alternativ för dig. Det är hos Viasats kanaler som matchen kommer att visas hos. Närmare bestämt så är det Viasat Ultra HD som är den kanal som sänder matchen live på TV.

Det är inte alla som har tillgång till de sportkanaler som rattas av Viasat. Därför rekommenderar vi dig att hellre streama Dortmund – München. Det finns chans för dig att se matchen på din TV trots allt. Många andra Apple TV, HDMI-kabel eller ChromeCast.

  • TV kanal: Viasat Ultra HD
  • Sändningsstart: Cirka 30 minuter före avspark
  • Svenska kommentatorer: Ja
  • HD: Ja

Speltips inför aktuella matcher

Roma Fiorentina speltips stream
Italien
Spännande match från Stadio Olimpico, där Roma tar emot Fiorentina. Vi ger er allt inför söndagskvällens toppmatch från Serie A!
10 december, 2023
tottenham newcastle speltips stream
England
Spännande toppmatch i London, då Tottenham tar emot Newcastle. Vi ger er allt inför matchen här!
10 december, 2023
England
Speltips & odds i Londonderbyt mellan Fulham mot West Ham! Läs allting inför matchen hos oss, med information om spelartrupp & live stream!
10 december, 2023
Everton Fulham speltips stream
England
Everton mot Chelsea i Premier League. Matchstart på söndag klockan 15:00. Vi går igenom allting inför matchen - häng med oss och läs mer!
09 december, 2023
atalanta milan speltips stream
Italien
Stormatch från Serie A, då Atalanta tar emot Milan i Bergamo. Allt inför matchen här!
09 december, 2023
man united bournemouth speltips stream
England
Manchester United tar emot AFC Bournemouth på Old Trafford på lördag eftermiddag. Läs allt inför matchen här!
09 december, 2023

David Wollner

David Wollner är Sportals egna hockeyexpert. Han håller ett öga på ishockey och har främst fokus på Tre Kronor, NHL och SHL. Han har som mål att varje vecka lägga upp en tipskupong med alla de bästa matcherna från hockeyvärlden.

45 Artiklar