Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 26 aug, 2018

Streama Malmö – Sirius: Se matchen via live stream

Malmö FF tar emot IK Sirius på Stadion. Läs allt ni behöver veta inför matchen, från troliga laguppställningar till hur ni hittar er live stream till matchen, så att ni kan titta på den.

Streama Malmö – Sirius live

För dig som vill titta på Malmö – Sirius direkt, kan det vara bra att köpa en biljett till Stadion och se matchen på plats. Har du dock inte möjlighet eller vilja att göra det, fungerar det lika väl att kolla på matchen hemifrån.

Det går att streama Malmö – Sirius med ett konto på CMore, då CMore visar alla matcher från Allsvenskan. Skaffa ett konto på CMore med rätt abonnemang, så kan du se matchen.

Matchen visas givetvis direktsänt, och det går att titta från vilken plattform du vill; dator, TV eller mobil med mera.

  • Match: Malmö FF – IK Sirius, Allsvenskan
  • Datum & tid: Söndag 26 augusti 15:00
  • Arena: Stadion, Malmö
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Malmö ångar på rejält

Malmö FF har gått som tåget i Allsvenskan sedan den tyske tränaren Uwe Rösler tog över klubben. Inte en enda förlust har det blivit under höstsäsongen, och laget börjar andas topptrion i nacken. Endast fyra poäng är det upp till tabelltrean IFK Norrköping.

Även för IK Sirius har tabellsituationen börjat se bättre ut under hösten. Inför matchen mot Dalkurd för en vecka sedan hade laget makalösa 4 raka segrar, men sedan åkte man dock på en bitter 2-3-förlust mot Dalkurd.

När lagen möttes i Uppsala vann Malmö enkelt med 4-0, och det är bäst för Sirius att de presterar bättre idag. Det är möjligt att vi får se Rösler vila några spelare, då hans MFF spelar den avgörande matchen i playoff till Europa League mot danska Midtjylland nästa torsdag.

Speltips

Malmö FF är garanterat det starkare laget här, och ska vinna utan några problem. Vi känner oss säkra i spelet ”Malmö att leda i halvtid och vinna i full tid”, och spelar detta till 1.83 gånger pengarna på Bet365.

Malmö spelar på hemmaplan och kommer att vilja avgöra den här matchen tidigt, så att man inte sliter sig mer än nödvändigt inför den oerhört viktiga matchen mot Midtjylland. Det är dessutom viktiga poäng för Malmö att ta för att knipa en Europaplats även till kommande säsong.

  • Tips: Malmö leder i halvtid och vinner i full tid
  • Odds: 1.83, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar