Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 23 aug, 2018

Streama Djurgården – Elfsborg: Titta via live stream

Djurgårdens IF ställs emot IF Elfsborg under söndagen, och äntligen ska åtminstone något av dessa lag ta poäng igen. Läs allt inför matchen här.

Streama Djurgården – Elfsborg live

Matchen mellan Djurgården och Elfsborg kommer att sändas i CMore, vilket är den sidan du ska använda för att se alla allsvenska matcher. CMore är nämligen ensamma om att sitta på rättigheterna att visa Allsvenskan.

För att streama Djurgården – Elfsborg behöver du alltså ett CMore-konto. För 199 kr i månaden kan du se Djurgården – Elfsborg, och då kan du även titta på många andra matcher från Allsvenskan.

Matcherna visas med hög bildkvalitet och det är möjligt att titta direkt från mobil, dator/laptop, surfplatta/iPad eller TV.

  • Match: Djurgårdens IF – IF Elfsborg, Allsvenskan
  • Datum & tid: Söndag 26 augusti 17:30
  • Arena: Tele2 Arena, Stockholm
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

AIK – Trelleborg live stream

Trolig laguppställning, Djurgården

Isaksson
Gunnarsson – Johansson – Danielson – Une Larsson
Bärkroth – Karlström – Ulvestad – Ring
Badji – Mrabti

Skador: Omar Eddahri (tveksam), Jonas Olsson (tveksam), Nicklas Bärkroth (tveksam)
Avstängningar: Jonathan Augustinsson

Trolig laguppställning, Elfsborg

Stuhr Elegaard
Holst – Dresevic – J. Nilsson – Kaib
Ishizaki – S. Olsson – Gojani – Gustavsson
Frick
Obasi

Skador: –
Avstängningar: –

Två formsvaga lag

Elfsborg har några tuffa veckor bakom sig, och senast laget vann en match i Allsvenskan var i början av juli mot Örebro. Därefter blev det ett kryss mot Hammarby, innan förlusterna radats upp. Fem raka nollpoängare har det blivit nu, och fortsätter det så här lär tiden som Elfsborgstränare snart vara över för Jimmy Thelin. Anders Svensson och Tobias Linderoth har båda tagits in i ledarstaben nyligen, och vem vet, kanske kliver de in som ersättare?

Elfsborg spelade under onsdagen match mot division 2-laget Motala AIF FK, och kunde då ta en efterlängtad seger. Siffrorna skrevs till 4-0, sedan Emir Bajrami bland annat blivit tvåmålsskytt.

Djurgården har inte haft det riktigt lika illa ställt, men de senaste veckorna har inte varit roliga för Djurgårdssupportrarna. Uttåget ut Europa League-kvalet följdes upp av 0-5 borta mot Häcken, och därefter 0-2 hemma mot Kalmar. Under onsdagen kunde man likt Elfsborg ta en 4-0-seger mot ett Division 2-motstånd, i detta fall IF Sylvia.

Speltips

Detta är två lag som för tillfället är ur form. Djurgården har målskillnaden 0-7 på sina två senaste matcher, medan Elfsborg har 0-6 på de fem senaste. Elfsborg har alltså inte gjort ett enda mål på sina fem senaste matcher, och förlorat samtliga av dem.

Elfsborg har dock fått in en oerhört stark förstärkning nu i form av Chinedu Obasi, och kanske kan det börja produceras mål framåt för laget.

Obasi stod i den senaste matchen för 19 passningar varav 18 gick till rätt adress. En passningsprocent på 95 procent. 4 långbollar, 4 precisa långbollar. 9 vunna dueller, 2 förlorade dueller. 4 dribblingsförsök, 4 lyckade dribblingar. Förlorat bollinnehav: 0. 2 luftdueller vunna,1 luftduell förlorad.

Mycket siffror ovan, men det är inget snack om att det är en riktig kvalitetsspelare laget fått in. En spelare som Obasi kan vinna en match på egen hand.

Vad som dock saknas när det kommer till Obasi är avslut, han hade 0 skott senast. Detta trots att han spelar som ensam anfallare. Elfsborg är mycket uddlösa, och så är även Djurgården. Det är som upplagt för en målsnål tillställning, där vi tänker spela på att Elfsborg drar det längsta strået.

Djurgården har dessutom haft oerhört svårt för Elfsborg genom åren. Sedan 2007 har DIF bara besegrat Elfsborg 2 gånger. 13 Elfsborgssegrar har det blivit, och 6 kryss.

Elfsborg att vinna & under 2,5 mål i matchen ger 10 gånger pengarna. En chansning som är klart spelvärd enligt oss.

  • Tips: Elfsborg vinner & under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 10.00, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar