Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 31 mar, 2020

Streama bordtennis: Se pingis online

Hitta din pingis live stream här. Vi visar hur du kan se bordtennis online.

Är du en av alla pingisfantaster som tycker om att streama bordtennis? Vi visar dig hur du kan titta på pingis online. Häng med här, och se hur du gör.

En riktigt spännande publiksport att titta på är pingis. Sporten är enligt vår mening underskattad när det gäller att se den på TV eller via live stream, men att se en riktigt bra boll i bordtennis är svårslaget. Att se två världsspelare stångas mot varandra på varsin sida pingisbordet är någonting utöver det vanliga, och vi vill att du ska kunna se så mycket bordtennis som möjligt.

Följ med i denna artikel, där vi redogör för hur du bär dig åt för att se pingis online på nätet.

Vill du streama pingis?

Titta på bordtennis på Bet365!

► Streama HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama pingis online

Det går att hitta bordtennis live streams direkt på Bet365. Skapar du ett konto och gör en insättning på sajten (minst 50 kronor) kan du ta del av alla pingis streams hemsidan har att erbjuda.

Matcherna visas med bra bildkvalitet och ljudet går det heller inte att klaga över. Har du riktigt tur får du med dig en eller ett par engelska kommentatorer, som tar dig igenom matchen.

En riktigt positiv grej för dig som vill se pingis online på internet är att du kan se matcherna var du än är. Det går nämligen att streama bordtennis från valfri plattform. Titta på matcherna från mobil, dator eller surfplatta. Oavsett om du sitter hemma bakom datorskärmen eller är ute och åker kollektivt kan du starta upp din pingis stream och titta på sport direktsänt.

Utbudet av matcher på bet365 är varierande, men du kan i förväg enkelt ta reda på om en match visas eller inte genom att hålla utkik efter symbolen ”play-knappen”. En sådan symbol är placerad på varje match Bet365 sänder.

  • 1. Gå in på Bet365
  • 2. Sätt in minst 50 kr
  • 3. Titta på bordtennis online!

Se Pingisligan & SM online

Du kan titta på svenska Pingisligan online direktsänt genom att gå in på solidsport.com och där skapa ett konto och abonnemang på pingiskanalen. Det kostar dig 49 kronor i månaden, och då kan du se alla matcher från Pingisligan.

Förutom att se alla pingismatcher live får du tillgång till att se alla matcher i repris. Du kan se pingisligan för damer och pingisligan för herrar, så välj fritt! Även SM sänds på pingiskanalen.

En rolig liten grej är att du kan välja att stötta valfri klubb ekonomiskt i samband med ditt medlemskap. Det spelar ingen roll vilket lag du väljer att stötta, du får oavsett vad tillgång till alla matcher från ligan. Att du väljer att stötta ett lag ekonomiskt innebär att en liten del av pengen du betalar går till din klubb.

Titta på bordtennis på TV

När det kommer till TV-sändningar varierar det mycket beroende på vilken tävling eller vilket mästerskap du ska se. Rättigheterna kan även säljas och köpas och flyttas från säsong till säsong, så det är väldigt svårt att ge någon generell riktlinje för vart du kan se en särskild tävling.

Vad vi kan konstatera är att du som vill titta på pingis på TV ofta kan hitta matcher på SVT:s kanaler. Om det är en match du vill se bör du i första hand gå in på SVT1 och SVT2 för att kolla om de visar matchen i fråga. Sänds den inte får du leta vidare på annat håll.

Hur som helst kan vi rekommendera dig att skapa ett konto på Bet365, för där kommer du att kunna se många matcher år efter år.

Svenska pingisstjärnor

Den allra största svenska pingisspelaren är Jan-Ove Waldner, som i Kina går under smeknamnet ”Det evigt gröna trädet” eftersom han lyckades hålla sig på toppen i så många år utan att tappa i kvalitet. Frågan är om vi någonsin kommer att få se en spelare som JO Waldner igen, och det är bara att konstatera att vi inte har någon svensk som ens är i närheten av honom idag.

Andra stora svenska namn som inte ska glömmas bort är Kjell Johansson, Mikael Appelgren och Jörgen Karlsson.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1652 Artiklar