Streama Franska Öppna 2021 – Se live stream & TV

Det har blivit dags för en av årets största tennisturneringar i världen – Franska Öppna – eller French Open, Roland Garros. Här kommer vi se till att uppdatera dig om vart du kan se tennis från turneringen.

Franska Öppna är en turnering i tennis som ingår i Grand Slam-tävlingarna. Det gör French Open, Roland Garros till en turnering där alla de bästa spelare samlas.

Det går att streama Franska Öppna online. Det finns idag flera hemsidor som erbjuder dig att se French Open – Roland Garros stream. Vi tipsar här nedan om hur du både kan se tennis och spela på betting på samma sida.

 

Streama Franska Öppna 2021

Se alla matcher från Roland Garros hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Turnering: Franska Öppna (French Open, Roland Garros)
Datum:  Den 30 maj – 16 juni, 2021
Live stream: > Se hos Bet365
TV:  Eurosport 1, Eurosport 2
Plats:  Roland Garros Stadium, Paris
Regerande mästare: Rafeal Nadal

French Open (Roland Garros) stream

En sida som kommer att ha Franska Öppna streams på sin hemsida är Bet365. Där kommer du kunna streama alla matcher som avgörs i French Open 2021. Detta gör du gratis och ”på köpet” när du spelar på odds. Du behöver nämligen sätta in minst 50 kr för att se alla tennismatcher från Roland Garros via live stream.

Bet365 är en bra sida för dig som vill kunna spela på höga odds – samtidigt som du vill följa matcher och sport via live streaming på nätet. Det är ett bevis på att spelsidan har breddat sig ganska mycket och nu erbjuder en komplett sida för sport och spel. Vi har lagt fram massor av fördelar i vår Bet365 recension med bonus. Där kan du läsa mer.

All tennis som du kan se via French Open streams kommer vara tillgänglig på den enhet som du allra mest önskar. Det innebär att du själv kan välja om du vill se Roland Garros streams i din mobil, dator eller TV.

Kolla in de steg som vi har lagt fram här nedanför. Där hittar du snabbt all hjälp för att direkt kunna streama tennis från Franska Öppna 2021.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto
  • Sätt in minst 50 kr att spela odds med
  • Hitta matchen du vill se
  • Se tennis från French Open 2021 via live streaming

Det finns även andra sidor som kan hjälpa dig med att sända tennis från Roland Garros-turneringen, även kallad Franska Öppna. Inne hos Unibet Sverige så kommer man ha ett liknande upplägg när det kommer till matcher som visas likt som Bet365.

Se Franska Öppna på TV

Det är inte bara via live streaming som du kan se tennis från Franska Öppna. Det finns även TV-kanaler som har rättigheter att visa matcherna inom Sverige. Det är inne hos Eurosport 1 och Eurosport 2 som du kommer att kunna se matcherna som spelas. Det går även bra att se Franska Öppna via EurosportPlayer.

Där kommer man att ha fokus på de allra största matcherna från turneringen. Eurosport har länge varit en TV-kanal som sänder live från stora tennisturneringar inom Grand Slam. De har inte gjort ett undantag för årets upplaga av Franska Öppna 2021.

  • TV-kanal: Eurosport1 & Eurosport2
  • Sändningstider: Se spelschema här
  • Svenska kommentatorer: Ja
  • HD: Ja

Andra nyheter

Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg
Stryktipset – 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Ta del av speltips och matchanalyser inför Stryktipset den 18 mars. Vi spelar 96 rader.
16 mars, 2023 | Emil Sandberg