Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 18 maj, 2024

Zverev – Jarry 19/5: Stream, odds & speltips

Den prestigefyllda finalen i ATP Rom är här – med start klockan 17:00 på söndagen. Denna episka match kommer att stå mellan Alexander Zverev och Nicolas Jarry.

Inför den avgörande tennisfinalen i ATP Rom har vi samlat all relevant information för dig. Vi kommer att granska oddsen och jämföra dem från några av Sveriges bästa spelbolag. Dessutom kommer vi att dela med oss av vårt bästa speltips och vägleda dig i hur du kan streama denna händelse direkt från din skärm, nästan kostnadsfritt. Följ med oss när vi tar dig genom allt inför denna spännande finalmatch.

Vad: Zverev – Jarry, ATP Rom
När: Den 19/5, kl. 17:00
Vart: Campo Centrale
Speltips: Zverev 2-0 (1.91 hos Bet365)
Livestream: > Bet365

Zverev 2-0

Odds = 1.91
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Alexander Zverev vs Nicolas Jarry Match Outcome
Match Starts 19/05 17:10
Match avslutad

Inför matchen

 • Zverev kliver ut som storfavorit enligt spelbolag och har dessutom vunnit den här turneringen en gång tidigare.
 • Jarry har chansen att vinna sin allra första Masterstitel i karriären.
 • Zverev leder med 4-2 i H2H över Jarry.

Zverev – Jarry stream

Stegen är enkla för att se ATP Rom-finalen live och du vill inte missa denna match! Vi kommer att guida dig genom processen steg för steg för att se till att du inte går miste om denna spännande drabbning på centercourten.

Först och främst, om du ännu inte har ett konto hos Bet365, är det dags att skaffa ett. Klicka på länken nedan för att snabbt och enkelt skapa ditt konto.

När kontot är skapat är nästa steg att göra en minimuminsättning för att få tillgång till Bet365:s live streaming-tjänst. En insättning på 50 kr låser upp möjligheten att streama matchen live online.

Så varför vänta? Skapa ditt konto och följ vår enkla guide för att se Zverev och Jarry göra upp om titeln i ATP Rom-finalen. Det här är en match du verkligen inte vill missa!

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Zverev – Jarry

Zverev – Jarry speltips

Nu är det dags för oss att dela vårt speltips inför matchen, och vi riktar vår uppmärksamhet mot att tysken ska vinna denna match, och inte bara det, utan att han även gör det med 2-0 i set.

Vi anser att Zverev är något för stark för Jarry. Tysken är en toppspelare och en av världens främsta tennisspelare, särskilt på grus där hans spel är utmärkt. Trots stora skadeproblem förra säsongen är tysken nu tillbaka i toppform och levererar som aldrig förr.

Jarry förtjänar naturligtvis beröm för att ha tagit sig till finalen och är dessutom den första chilenska spelaren på 17 år att nå en Mastersfinal. Han har gjort ett fantastiskt jobb och besegrat några riktigt starka motståndare. Men här tror vi att det tar stopp för honom.

Vi förväntar oss en bra och spännande match där Jarry kan stå emot till en viss grad. Men det kommer att krävas mycket för att han ska kunna vinna matchen, och likaså för att han ska kunna ta åtminstone ett set. När Zverev spelar på den här nivån, med det här självförtroendet, är han en av världens bästa. Samma sak kan vi inte säga om Jarry, även om chilenaren har stått för bra tennis under turneringen i Rom.

Vi väljer att spela på 2-0 till Zverev i denna match.

Mer odds & betting inför matchen

Ta gärna del av våra andra odds inför finalmatchen i Rom mellan Zverev mot Jarry. Alla val har vi noggrant granskat och hämtat från speljätten Bet365. Är du ännu inte en spelkund hos jätten kan vi starkt rekommendera spelsajten samt att du tar del utav deras fina bonus upp till 1250 kr i spelkrediter.

Speltips Odds
Zverev -3.5 games 2.00
Under 22.5 games 2.10
Under 23.5 games 1.76
portugal tjeckien speltips stream
EM
Polen och Tjeckien möts i Grupp F i EM 2024, den första gruppspelsomgången. Läs allt inför matchen här!
12 juni, 2024
EM
Äntligen är EM 2024 här! Första matchen spelas mellan Tyskland - Skottland i München. Här ger vi våra tips inför matchen!
10 juni, 2024
speltips
Final i Franska Öppna 2024: Läs om speltips, odds och hur du kan streama finalmatchen mellan Zverev - Alcaraz. Matchen startar 15:00 på söndag!
09 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1705 Artiklar