Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 4 jun, 2024

Zverev – De Minaur 5/6: Stream, odds & speltips

Vi har en spännande match att se fram emot i Franska Öppna. Det är Alexander Zverev och Alex De Minaur som gör upp om en plats i semifinalen i säsongens andra Grand Slam-turnering.

Följ med oss när vi går igenom allt inför denna episka drabbning i Franska Öppna. Två toppspelare som haft en otroligt fin turnering ställs mot varandra, och vi kommer att granska deras form, ge vårt bästa speltips, visa dig hur du kan streama matchen online och mycket mer.

Vad: Zverev – De Minaur, Franska Öppna
När: Den 5/6, kl. 20:15
Vart: Court Philippe-Chatrier
Speltips: Zverev -1.5 set (1.80 hos Unibet)
Livestream: > Bet365

Zverev -1.5 set

Odds = 1.80
Bonus: Få 100 kr i gratisspel hos Unibet
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Alexander Zverev vs Alex de Minaur Match Outcome
Match Starts 05/06 20:30
Match avslutad

Inför matchen

 • Spelarna har mött varandra totalt nio gånger tidigare, och Zverev har vunnit sju av dessa matcher.
 • Zverev är i toppform och har vunnit tio raka matcher.
 • De Minaur är på väg mot sin bästa turnering i Franska Öppna i karriären.

Zverev – De Minaur stream

Är du intresserad av att streama tennis online, specifikt matchen mellan Alexander Zverev och Alex De Minaur i Franska Öppna? Då har du kommit rätt! Här nedan har vi sammanställt en enkel guide för hur du snabbt och smidigt kommer igång med livestreaming online.

Att börja streama tennis hos Bet365 är enkelt och processen går snabbt. Allt du behöver är ett konto och en insättning på minst 50 kr för att låsa upp deras livestreaming-tjänst. När du har gjort detta är du redo att streama tennis och många andra sporter året runt.

Registrera dig, gör en insättning och börja njuta av sport varje dag hos Bet365.

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Zverev – De Minaur

Zverev – De Minaur speltips

Vi har en spännande match att se fram emot mellan två fantastiska spelare. Vi tror dock på tysken Alexander Zverev, och vårt val är ett handikappspel på honom, där han högst får tappa ett set i matchen.

De Minaur har haft en mycket bra turnering, men vi tror att det tar stopp här. Zverevs aggressiva spelstil kommer att bli en svår utmaning för australiensaren, oavsett hur snabb och kvick han är på banan.

Zverev är dessutom i fantastisk form med tio raka vinster, samtliga på grus, och spelar otroligt bra tennis. Tysken har dock stött på en del problem i sina två senaste matcher här i Frankrike, men lyckades snyggt vända och vinna båda matcherna, vilket också visar på stor mental styrka. Vi tror dock att denna match kan bli något enklare för honom, dels för att De Minaur saknar den aggressivitet som Zverev besitter. Dessutom har Zverev ett starkt övertag i deras inbördes möten, där han har vunnit sju av nio matcher.

Vårt speltips är alltså Zverev -1.5 set, vilket innebär att tysken högst får förlora ett set i matchen. Ett troligt resultat skulle nog vara 3-1 till Zverev här. Vi lägger vårt spel hos Unibet.

Mer odds & betting inför matchen

En superdrabbning som denna förtjänar självklart några extra spelförslag. Här nedan har vi tagit fram tre nya val från spelbolaget Unibet.

Om du inte redan har ett konto hos Unibet, kan du registrera dig och ta del av deras fina bonus på upp till 100 kr i gratisspel. Det är ett perfekt tillfälle för dig som vill testa ett nytt spelbolag och få ett gratisspel på köpet.

Speltips Odds
Över 36.5 games 1.82
Zverev vinner första set 1.58
Rätt resultat: 3-1 Zverev 4.10
portugal tjeckien speltips stream
EM
Polen och Tjeckien möts i Grupp F i EM 2024, den första gruppspelsomgången. Läs allt inför matchen här!
12 juni, 2024
EM
Äntligen är EM 2024 här! Första matchen spelas mellan Tyskland - Skottland i München. Här ger vi våra tips inför matchen!
10 juni, 2024
speltips
Final i Franska Öppna 2024: Läs om speltips, odds och hur du kan streama finalmatchen mellan Zverev - Alcaraz. Matchen startar 15:00 på söndag!
09 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1705 Artiklar