Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 9 aug, 2023

Zalgiris Vilnius – BK Häcken (10/8): Stream, speltips & odds

zalgiris häcken tips stream

Vad: Zalgiris Vilnius – BK Häcken
Avspark: Den 10/8, kl. 18:00
Vart: Vilniaus LFF stadionas, Litauen
Stream: Aftonbladet Plus
Speltips: Häcken vinner (2.05 hos Expekt)

BK Häcken kliver in i Europa League-kvalet, där man ställs emot litauiska Zalgiris Vilnius. Här finner ni allt inför matchen, från speltips till information om hur ni kan streama matchen live.

Vi är framme i den tredje kvalomgången till Europa League, där BK Häcken kliver in. Göteborgsklubben kvalade som bekant till Champions League, men sedan man åkt ur det kvalet blir det nu EL-kval för laget. Där väntar Zalgiris Vilinus.

Zalgiris Vilnius vann litauiska ligan förra säsongen, och kvalade primärt till Champions League. Man åkte dock ut mot Galatasaray, och får därför nu kvala till Europa League i stället. Här finner ni information om hur ni kan live streama Zalgiris Vilnius, och dessutom ger vi er ett speltips till matchen.

Häcken vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!

Inför matchen

 • Häcken åkte överraskande ut mot Klaksvik i Champions League-kvalet, och får nu nöja sig med att kvala till Europa League i stället.
 • Zalgiris kvalade också till Champions League, men förlorade mot Galatasaray.
 • Simon Gustafson är lårskadad och missar den här matchen.

Streama Zalgiris Vilnius – Häcken

Det är rätt enkelt att live streama Zalgiris Vilnius – BK Häcken, om ni bara har koll på hur ni gör för att sätta i gång er sändning av matchen. För att titta på Europakvalet för de svenska lagen online, krävs att ni har ett konto på Aftonbladet Plus, och där även ett plusabonnemang. Ordnar ni det så är det sedan bara att börja titta på den här matchen live.

Det går utmärkt att ha i gång er Zalgiris Vilnius – Häcken live stream från valfri enhet. Ni kan se matchen från mobil, dator såväl som från surfplatta. Med hjälp av Chromecast, Apple TV eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen på TV där.

Vi tror att ni kommer att bli mer än tillfreds med er Zalgiris Vilnius – Häcken stream. Bild, ljud och kommentatorer är av hög klass hos Aftonbladet Plus.

 1. Klicka dig vidare till Aftonbladet Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Zalgiris Vilnius – Häcken

Speltips & odds: Zalgiris Vilnius – Häcken

BK Häcken vann som bekant Allsvenskan ifjol, och kastades därför in i ett Champions League-kval denna sensommar/höst. Där hade man mycket tur med lottningen, när man först fick inleda med att möta The New Saints från Wales, för att i nästa kvalrunda ställas mot Klaksvik från Färöarna, innan något tuffare – men klart överkomligt – motstånd väntade i form av Molde i kvalrundan därpå. Även om man förlorade mot Molde skulle man som sämst hamna i Europa Conference League-gruppspel.

Häcken vann planenligt mot The New Saints, men därefter tog det stopp. Klaksvik från Färöarna, ett land med 50 000 invånare, blev för tuffa. I Klaksvik bor det 5 000 invånare, att jämföra med över 500 000 i Göteborg. Häcken spelade oavgjort två gånger om, och förlorade sedan straffläggningen sedan Mikkel Rygaard och Simon Sandberg båda lagt riktigt risiga straffar.

Men Häcken kan åtminstone kvalificera sig för Europa League eller Europa Conference League, så länge man rycker upp sig en aning. Man har återigen haft tur med lottningen, och får i denna kvalrunda till Europa League möta litauiska Zalgiris Vilnius. Vinner man den väntar Aberdeen i playoff.

Zalgiris Vilnius vann litauiska ligan ifjol, och detta i överlägsen stil. Denna säsong har man dock haft det tuffare, och ligger tvåa. Titelracet ser tufft ut att vinna, och främsta fokus ligger nog på att ta sig till Europa. Häckens fiasko senast till trots, så tror vi att klubben från Hisingen gör jobbet här. Den raka 2:an betalar 2.05 gånger pengarna hos Expekt, och spelas.

 • Vårt speltips: Häcken vinner
 • Odds: 2.05
 • Bettingsida: Expekt

Vi har hämtat oddsen ifrån Expekt Sverige, en bettingsida som är väletablerad i Sverige och har massor av fina odds. Se även bonuskoder innan ni spelar.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Titta gärna in fler odds på Zalgiris Vilnius – Häcken nedan.

Speltips Odds från Expekt
1X 1.70
Häcken går vidare 1.25
Zalgiris går vidare 1.50

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar