Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 6 maj, 2021

Wolfsburg – Union Berlin, 8/5: Speltips & stream

Stuttgart – Wolfsburg, 21/4: Speltips & stream

Kampen om Champions League platserna i Bundesliga är stentuff. Trots det har Wolfsburg allting i sina egna händer, med tanke på att de ligger på en 3:e plats i tabellen. Förutsättningarna ser goda ut. Däremot måste formen förbättras och det redan i nästa match mot Union Berlin.

Gästerna Union Berlin krigar om en Europa Conference League plats. Det som talar emot är att laget är skadeskjutet i offensiven.

Så Wolfsburg har helt klart en fördel i matchen.

Vad: Wolfsburg – Union Berlin, Bundesliga
Avspark: Den 2021-05-08, kl. 15:30
Vart: Volkswagen Arena
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Viaplay
Speltips: Wolfsburg (Odds: 1.75 hos Bet365)

Se Wolfsburg – Union Berlin stream

Som medlem hos Bet365 så kan man streama alla matcher från Bundesliga. Det innebär naturligtvis att du kan se Wolfsburg – Union Berlin på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Wolfsburg – Union Berlin live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama Bundesliga!

Speltips & odds

Wolfsburg gör en fantastisk säsong. Både defensiven och offensiven, med Wout Weghorst i spetsen, har gjort det riktigt bra. Laget ligger på en 3:e plats i tabellen. Men under Wolfsburg finns Eintracht Frankfurt, med en poäng mindre, och Dortmund, med 2 poäng mindre. Champions League platsen måste försvaras till varje pris.

Formen är inte helt på topp i Wolfsburg, som har förlorat 3 av de 4 senaste matcherna. Kvalitén å andra sidan är av hög nivå. I förlusten senast mot Dortmund fattades det knappast lägen för Wolfsburg att både kvittera och vinna matchen. Men det ville sig inte denna gång. Det är bara att hoppa upp på hästen igen och ta nya tag mot betydligt sämre motstånd.

För även om Union Berlin har gjort en bra säsong så är de inget topplag. De ligger på en 8:e plats i tabellen och har 4 poäng upp till 6:e platsen, som ger spel ute i Europa. Att ta en Europa plats skulle vara en skräll, med tanke på att detta är bara Union Berlins andra säsong i toppdivisionen.

Finnen Joel Pohjanpalo gjorde ett hattrick senast i 3-1 vinsten mot Werder Bremen. Han är viktig för laget, speciellt nu när truppen har blivit skadeskjuten. Anfallskollegan Cedric Teuchert utgick skadad senast. Leon Dajaku, Taiwo Awoniyi, Sheraldo Becker och Anthony Ujah är samtliga tveksamma till start. Det gäller även nyckelspelaren Max Kruse, som ändå väntas komma till start men är inte helt frisk då han dras med en muskelskada.

Union Berlin har varit svåra att slå denna säsong. Fast det är just detta som Wolfsburg behöver göra för att försvara sin Champions League plats.

Vi ger Wolfsburg stora möjligheter att ta samtliga poäng i mötet.

  • Vårt speltips: Wolfsburg vinner matchen
  • Odds: 1.75
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Wolfsburgs möjlig startuppställning:

Casteels; Mbabu, Lacroix, Brooks, Otavio; Schlager, Arnold; Baku, Gerhardt, Brekalo; Weghorst.

Union Berlins möjlig startuppställning:

Luthe; Friedrich, Knoche, Schlotterbeck; Trimmel, Promel, Andrich, Ingvartsen, Lenz; Kruse, Pohjanpalo.

os
Massor av sport - och svenska medaljchanser hittar vi i schemat för OS den 28 juli. Vi samlar alla svenska hålltider och hela dagens program.
24 juli, 2024
os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1581 Artiklar