Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 7 dec, 2021

Wolfsburg – Lille, 8/12: Stream, speltips & odds

Wolfsburg Lille speltips stream

Wolfsburg och Lille möts i direkt avgörande Champions League-match. Wolfsburg ligger först i gruppen och Lille sist, men efter onsdagens möte kan Lille passera konkurrenten. Ta del av speltips och hitta er Wolfsburg – Lille stream!

I Grupp G är det mesta öppet inför avslutningen. Wolfsburg toppar gruppen och Lille ligger sist, men väldigt mycket kan förändras under den sista omgången. Wolfsburg kan tappa, och Lille kan avancera och ta sig vidare.

Vi tar er igenom alla förutsättningar till matchen, ger er ett speltips och visar er hur ni gör för att streama Wolfsburg – Lille live.

Streama fotboll från Europa

Se massor av matcher hos Bet365!

Vad: Wolfsburg – Lille
Matchstart Kl. 21:00, den 8/12
Vart: Volkswagen Arena
Live stream C More
TV-kanal:
Speltips: Lille vinner (3,25 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Wolfsburg ligger sist i gruppen, men tar sig vidare om man vinner här.
  • Lille toppar gruppen, och behöver bara spela oavgjort för att säkra avancemang.
  • Det första mötet lagen emellan slutade 0-0.

Streama Wolfsburg – Lille live

Det är väldigt enkelt att live streama Wolfsburg – Lille online på internet. Ni måste bara ta er igenom ett fåtal steg, så har ni er direktsändning av matchen redo framför er. Den sajt som visar Champions League live i Sverige är C More, och därför måste ni först skapa ett konto hos deras tjänst. Köp sedan ett sportabonnemang, och så kan ni börja titta på matchen!

Välj själva om ni har igång er Wolfsburg – Lille live stream via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen. Oavsett hur du väljer att ha igång din Wolfsburg – Lille stream kan vi garantera hög kvalitet på sändningen hos C More!

  • Gå till C More
  • Skapa ditt konto och köp sportabonnemang
  • Streama Wolfsburg – Lille live!

Speltips & odds: Wolfsburg – Lille

Med en omgång kvar av Champions League-gruppspelet är Grupp G precis så jämn som vi hade förväntat oss. Lille, Salzburg, Sevilla och Wolfsburg gick alla in i mästerskapets jämnaste grupp, och de har delat ganska så lika på poängen.

Lille toppar med åtta poäng, Salzburg ligger alldeles bakom med sju, Sevilla strax därefter med sex och Wolfsburg sist med fem. Inför den sista omgången är det enda som är definitivt att Lille som sämst kommer sluta trea i gruppen och få spela Europa League i vår. Det, och att Wolfsburg inte kan få spela Europa League – men däremot kan de såväl nå CL-åttondel som sluta sist i gruppen och gå miste om hela konfekten.

Till den här matchen saknar Wolfsburg avstängde Lukas Nmecha, medan Lille har både Xeka och Jonathan Bamba avstängda. Dessutom har framförallt Wolfsburg en del skadeavbräck, där Admir Mehmedi och Xavier Schlager är de mest anmärkningsvärda.

Wolfsburg har gått ganska svagt den här säsongen och ligger bara på en åttonde plats, och tränaren Florian Kohfeldt har övergått till en trebackslinje under de två senaste matcherna för att få till en förändring. Förluster med 1-3 och 0-3 i dessa matcher visar att den taktiska förändringen inte fallit så väl ut.

Lille å sin sida har verkligen kommit igång efter en svag start. Laget har sju raka matcher utan förlust, och går starkt nu. När hemmalaget Wolfsburg måste gå för seger kommer ytor att öppnas, och vi tror att ett formstarkare Lille kommer att ta vara på dem. Vi spelar den raka 2:an, som finnes till 3,25 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Lille vinner
  • Odds: 3,25
  • Spelsida: Bet365

Vi har skrivit en Bet365-recension, som ni gärna får läsa.

Relaterade artiklar

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar