Wolfsburg - Lille, 8/12: Stream, speltips & odds

Wolfsburg Lille speltips stream

Wolfsburg och Lille möts i direkt avgörande Champions League-match. Wolfsburg ligger först i gruppen och Lille sist, men efter onsdagens möte kan Lille passera konkurrenten. Ta del av speltips och hitta er Wolfsburg – Lille stream!

I Grupp G är det mesta öppet inför avslutningen. Wolfsburg toppar gruppen och Lille ligger sist, men väldigt mycket kan förändras under den sista omgången. Wolfsburg kan tappa, och Lille kan avancera och ta sig vidare.

Vi tar er igenom alla förutsättningar till matchen, ger er ett speltips och visar er hur ni gör för att streama Wolfsburg – Lille live.

Streama fotboll från Europa

Se massor av matcher hos Bet365!

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Wolfsburg – Lille
Matchstart Kl. 21:00, den 8/12
Vart: Volkswagen Arena
Live stream C More
TV-kanal:
Speltips: Lille vinner (3,25 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Wolfsburg ligger sist i gruppen, men tar sig vidare om man vinner här.
  • Lille toppar gruppen, och behöver bara spela oavgjort för att säkra avancemang.
  • Det första mötet lagen emellan slutade 0-0.

Streama Wolfsburg – Lille live

Det är väldigt enkelt att live streama Wolfsburg – Lille online på internet. Ni måste bara ta er igenom ett fåtal steg, så har ni er direktsändning av matchen redo framför er. Den sajt som visar Champions League live i Sverige är C More, och därför måste ni först skapa ett konto hos deras tjänst. Köp sedan ett sportabonnemang, och så kan ni börja titta på matchen!

Välj själva om ni har igång er Wolfsburg – Lille live stream via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen. Oavsett hur du väljer att ha igång din Wolfsburg – Lille stream kan vi garantera hög kvalitet på sändningen hos C More!

  • Gå till C More
  • Skapa ditt konto och köp sportabonnemang
  • Streama Wolfsburg – Lille live!

Speltips & odds: Wolfsburg – Lille

Med en omgång kvar av Champions League-gruppspelet är Grupp G precis så jämn som vi hade förväntat oss. Lille, Salzburg, Sevilla och Wolfsburg gick alla in i mästerskapets jämnaste grupp, och de har delat ganska så lika på poängen.

Lille toppar med åtta poäng, Salzburg ligger alldeles bakom med sju, Sevilla strax därefter med sex och Wolfsburg sist med fem. Inför den sista omgången är det enda som är definitivt att Lille som sämst kommer sluta trea i gruppen och få spela Europa League i vår. Det, och att Wolfsburg inte kan få spela Europa League – men däremot kan de såväl nå CL-åttondel som sluta sist i gruppen och gå miste om hela konfekten.

Till den här matchen saknar Wolfsburg avstängde Lukas Nmecha, medan Lille har både Xeka och Jonathan Bamba avstängda. Dessutom har framförallt Wolfsburg en del skadeavbräck, där Admir Mehmedi och Xavier Schlager är de mest anmärkningsvärda.

Wolfsburg har gått ganska svagt den här säsongen och ligger bara på en åttonde plats, och tränaren Florian Kohfeldt har övergått till en trebackslinje under de två senaste matcherna för att få till en förändring. Förluster med 1-3 och 0-3 i dessa matcher visar att den taktiska förändringen inte fallit så väl ut.

Lille å sin sida har verkligen kommit igång efter en svag start. Laget har sju raka matcher utan förlust, och går starkt nu. När hemmalaget Wolfsburg måste gå för seger kommer ytor att öppnas, och vi tror att ett formstarkare Lille kommer att ta vara på dem. Vi spelar den raka 2:an, som finnes till 3,25 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Lille vinner
  • Odds: 3,25
  • Spelsida: Bet365

Vi har skrivit en Bet365-recension, som ni gärna får läsa.

Relaterade artiklar

Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
3 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.