Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 24 dec, 2023

Woles – Chelsea 24/12: Stream, odds & speltips

På julafton står vi inte still, utan vi delar med oss av speltips och odds även denna härliga dag. Vi riktar uppmärksamheten mot matchen mellan Wolves och Chelsea med avspark klockan 14:00.

Chelsea beträder planen som favoriter, men detta blir långt ifrån en enkel match för gästerna. Hemmalaget är trots allt högst motståndskraftigt och speciellt starka på Molineux Stadium. Ta del av vår fullständiga analys inför mötet mellan Wolves och Chelsea.

Vad: Wolves – Chelsea, Premier League
När: Den 24/12, kl. 14:00
Vart: Molineux Stadium
Speltips: Dubbelchans 1X (1.93 hos Betsson)
Livestream: > Viaplay

Dubbelchans 1X

Odds = 1.93
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Betsson
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Wolverhampton Wanderers vs Chelsea Match Outcome
Match Starts 24/12 14:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Wolves kommer till matchen med en nästintill skadefri trupp.
 • Chelsea har i vanlig ordning massor med spelare på sin skadelista, nu har även Enzo Fernandez dragit på sig en skada och kommer därmed missa matchen. Ett stort avbräck för gästerna.
 • Chelsea är favoriter, men Wolves är ett mycket starkt lag att besegra på Molineux Stadium.

Wolves – Chelsea stream

På julafton förstår vi att många ägnar sig åt andra aktiviteter än att titta på fotboll. Men för de som är intresserade av att följa Premier League-fotboll online via streaming har du kommit rätt. Här guidar vi dig genom en enkel process för att komma igång och börja streama matchen mellan Wolves och Chelsea.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Wolves – Chelsea

Wolves – Chelsea speltips

Vi delar även med oss av vårt bästa speltips på julafton inför matchen mellan Wolves och Chelsea. Här tror vi på hemmalaget – åtminstone att de kan skrapa ihop en poäng från matchen.

Wolves är alltid ett tufft lag att besegra, särskilt när de spelar på hemmaplan. Här på Molineux Stadium har de faktiskt inte förlorat på sex raka matcher, och senast de förlorade var mot ingen mindre än Liverpool. Det säger mycket om deras imponerande styrka, då de har stått emot starka lag som City och Tottenham, och dessutom besegrat båda lagen samt spelat oavgjort mot Newcastle. Återigen, ett mycket starkt hemmalag.

En annan faktor som talar för hemmalaget är att Chelsea nu spelar sin tredje match på bara åtta dagar, medan Wolves har haft hela veckan att fokusera på dagens Premier League-match. Wolves kommer därmed till matchen med fräscha ben, och vi vet alla att Wolves, i god fysisk form, är extremt tuffa att möta, framför allt på Molineux Stadium.

Vi kommer att spela på dubbelchans 1X, vilket innebär att Wolves måste få med sig åtminstone en oavgjord match för att spelet ska gå in. Detta tror vi kan vara ett välpassande val på Molineux Stadium.

Mer odds & betting inför matchen

Här nedan presenterar vi några ytterligare speltips & odds inför matchen mellan Wolves och Chelsea. Samtliga odds har vi hämtat från spelbolaget Betsson, som är ett kanonbolag för dig som tycker om att spela på bland annat Premier League.

Speltips Odds
Wolves vinner 3.75
Under 2.5 mål 2.06
Rätt resultat: 1-0 12.00
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar