Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 26 feb, 2024

West Ham – Brentford 26/2: Stream, odds & speltips

West Ham ställs mot Brentford i veckans första Premier League-match, som äger rum på måndag klockan 21:00. Häng med oss när vi noggrant går igenom alla aspekter inför detta spännande Londonderby.

Veckan inleds med en högintressant drabbning i Premier League, där två lag med något sviktande form möts. Vi kommer att genomföra en grundlig analys av matchen, granska spelartrupperna, utvärdera skadeläget, ta en närmare titt på oddsen och dessutom visa dig hur du kan live streama Premier League online.

Vad: West Ham – Brentford, Premier League
När: Den 26/2, kl. 21:00
Vart: London Stadium
Speltips: Brentford-vinst – Pengarna tillbaka vid oavgjort (2.05 hos Nordicbet)
Livestream: > Viaplay

Brentford-vinst – Pengarna tillbaka vid oavgjort

Odds = 2.05
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Nordicbet
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
West Ham United vs Brentford Match Outcome
Match Starts 26/02 21:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Hemmalaget har inga skador att rapportera, men Phillips är avstängd och kommer därmed att missa matchen.
 • Bortalaget har spelare som Hickey, Henry, Dasilva och Pinnock på skadelistan.
 • Brentford vann lagens första möte den här säsongen med 3-2.

West Ham – Brentford stream

Är du intresserad av att live streama veckans första Premier League-match, särskilt då det är ett Londonderby? Då har du definitivt kommit rätt! Vi på Sportal erbjuder alltid en guide om hur du enkelt kommer igång med live streaming online, och i detta specifika fall är det Viaplay som ansvarar för sändningen.

Viaplay utgör ett utmärkt val för dem som uppskattar högkvalitativ fotboll, särskilt från världens främsta fotbollsliga, Premier League.

Att starta upp hos Viaplay är både enkelt och snabbt. Det enda som krävs är att du skapar ett konto och aktiverar deras sportpaket, och sedan är du redo att fördjupa dig i högklassig fotboll.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama West Ham – Brentford

West Ham – Brentford speltips

West Ham befinner sig i en djup formsvacka, där de har förlorat de senaste tre matcherna och inte lyckats vinna på de senaste åtta försöken. Deras förluster har varit påfallande tunga: 3-0 mot United, 6-0 hemma mot Arsenal och senast 2-0 mot Nottingham i Premier League. Det är en mycket utmanande period för West Ham, och det verkar svårt för dem att bryta den negativa trenden.

Brentford har också haft några förluster på sistone, men det kan inte jämföras med den tunga perioden för West Ham. Brentford lyckades dock vinna en match däremellan, 2-0 borta mot Wolves, och det är värt att notera att deras förluster kommit mot mycket svåra motståndare. Två matcher mot Manchester City, en mot Liverpool och en mot Tottenham. Det är förståeligt att de förlorade mot dessa starka lag.

Vi väljer att lägga vårt speltips på Brentford i denna match. Vi anser att de har en god chans att säkra ett positivt resultat, särskilt med tanke på West Hams tunga period och tränaren David Moyes hänger dessutom mycket löst. Brentford har en möjlighet att dra nytta av detta läge. För att vara på den säkra sidan kommer vi dock att välja alternativet med pengarna tillbaka vid oavgjort resultat.

Mer odds & betting inför matchen

Till Londonderbyt mellan West Ham och Brentford har vi valt att ta fram några ytterligare odds, vilka du hittar här nedan. Samtliga val är noggrant granskade av våra experter för att både ge dig extra spänning inför matchen och naturligtvis försöka öka din spelkassa med några fina vinster. Se dock till att granska dina val extra noggrant, och sist men inte minst, spela lugnt.

Speltips Odds
Över 2.5 mål 1.77
Båda lagen gör mål 1.62
Rätt resultat: 1-2 9.40
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar