Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 14 maj, 2022

Villarreal – Real Sociedad (15/5): Stream, speltips & odds

Isak Real Sociedad

Villarreal och Real Sociedad möts i La Liga på söndag kväll. Ta del av speltips och odds på matchen, och läs om hur ni gör för att se den online på nätet.

På söndag kväll ställs Villarreal mot Real Sociedad, i en viktig match i kampen om Europaplats. Endast två omgångar återstår av La Liga, och ”Den gula ubåten” och ”La Real” slåss om samma placeringar i tabellen.

Vi ger er förutsättningarna inför matchen på Estadio de la Ceramica. Läs vårt speltips och hitta er Villarreal – Real Sociedad live stream.

Streama Villarreal – Real Sociedad

Streama La Liga online

Vad: Villarreal – Real Sociedad
Matchstart Kl. 19:30, den 15/5
Vart: Estadio de la Cerámica
Live stream Bet365
TV-kanal: Sportkanalen
Speltips: Villarreal vinner (2,05 hos Bet365)

Inför matchen

  • Villarreal är väldigt starka på hemmaplan, och har här elva raka matcher utan förlust.
  • Real Sociedad gick väldigt starkt i höstas men har tappat rejält under våren.
  • Alexander Isak var avstängd senast, men är troligtvis tillbaka i startelvan här.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’96RLqdb8kq5TvMHyN2ySk3Rr9dxQ5Tp8GQe7lnUy’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Villarreal – Real Sociedad

Det är enkelt att live streama Villarreal – Real Sociedad. För att se matchen online behöver ni bara skapa ett konto hos Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. När det är gjort kan ni ta del av La Liga live streams från alla matcher.

Det går bra att titta på er fotboll stream via mobil, såväl som från dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast, HDMI-kabel, Apple TV eller liknande kan ni dessutom koppla er Villarreal – Real Sociedad stream till TV-skärmen.

Vilken kanal sänder Villarreal – Real Sociedad på TV? Det är en fråga många ställer sig själva under dessa dagar. Matchen kommer att visas på Sportkanalen, och har ni den i ert utbud kan ni således titta på matchen direktsänt på TV utan att hitta någon Villarreal – Real Sociedad live stream att se matchen genom.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett spelkonto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Villarreal – Real Sociedad live!

Speltips & odds: Villarreal – Real Sociedad

Villarreal och Real Sociedad ligger och slåss om samma placeringar i La Liga-tabellen. Real Sociedad innehar just nu 6:e platsen, på 59 poäng, medan Villarreal ligger på 7:e plats med 56 poäng. Vinner Villarreal går man förbi sina kombattanter, då man har bättre statistik i lagens inbördes möten.

Real Sociedad inledde säsongen otroligt starkt, och var länge det lag som störde Real Madrid mest i toppen av tabellen. Därefter har formen mattats av rejält och man har tappat placering efter placering. Innan 3-0-segern mot Cádiz senast hade man fyra raka matcher utan vinst.

Mot Cádiz var Alexander Isak avstängd, och då gjorde Real Sociedad fler mål framåt än man gjorde på de fyra matcherna dessförinnan tillsammans. Tyvärr var det nog inte bara en tillfällighet, för den unge svensken har haft en tuff säsong och bara stått för fem ligamål. Det är långtifrån givet att han startar mot Villarreal, men definitivt inte heller uteslutet.

Villarreal har bara förlorat en av sina sex senaste ligamatcher, och på hemmaplan är man ligans femte bästa lag. På hemmaplan har man elva raka matcher utan förlust, trots att man ställts emot lag som Real Madrid och Atlético de Madrid.

Vi tror att Villarreal vinner här, mot ett Real Sociedad som haft det jobbigt på sistone. Den raka 1:an finnes till 2,05 gånger insatsen hos Bet365, och spelas.

  • Vårt speltips: Villarreal vinner
  • Odds: 2,05
  • Spelsida: Bet365

Titta gärna in lite fler oddsbonusar innan ni lägger ett spel.

Annan betting på matchen

Här spelar vi på Villarreal. Men kola gärna in fler odds på matchen.

Speltips Odds från Bet365
Båda lag gör mål – Nej 2,05
Över 2,5 mål 1,80
Oavgjort 3,60

Relaterat

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar