Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 21 mar, 2024

Växjö Lakers – Luleå: Stream, odds & speltips

Vi står inför en mycket spännande och jämn matchserie mellan Växjö Lakers och Luleå. Detta har potential att bli en riktigt rysare.

Det är en oerhört jämn matchserie vi har framför oss. Den första matchen äger rum på torsdag, och vi förväntar oss att denna serie kan bli utdragen och gå till max antal matcher. Få all information om serien här hos oss där vi presenterar vårt bästa spel, jämför odds från Sveriges bästa spelbolag, och visar dig även hur du kan börja livestreama online. Följ med oss hela vägen för att inte missa något.

Vad: Växjö – Luleå, SHL-slutspel
När: Första matchen startar den 21/3, kl. 19:00
Vart: Vida Arena & Coop Norrbotten Arena
Speltips: Matchserie över 6.5 matcher (3.15 hos Betsson)
Livestream: > TV4 Play

Över 6.5 matcher

Odds = 3.15
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Betsson
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Vaexjoe vs Luleå HF Match Outcome
Match Starts 21/03 19:00
Match avslutad

Inför matchen

 • De två första matcherna kommer att spelas på Vida Arena, följt av ytterligare två på Coop Norrbotten Arena.
 • Lagen har mötts tre gånger den här säsongen, där Luleå har vunnit två av matcherna.
 • Matchserien spelas i bäst av sju-format, vilket innebär att det krävs fyra vinster för att ta hem segern.

Växjö Lakers -Luleå stream

Du bör absolut inte missa denna matchserie mellan Färjestad och Luleå, som har potential att bli en riktig nagelbitare och kanske även en långdragen sådan. Därför presenterar vi här en guide om hur du kan börja livestreama SHL online.

TV4 Play har rättigheterna till samtliga SHL-slutspelsmatcher, och du kan enkelt växla mellan matcherna om du så önskar. Att komma igång med TV4 Play är smidigt och går snabbt. Det enda som krävs är att du skapar ett konto och har ett aktivt abonnemang hos tjänsten, och sedan är du redo att börja streama fantastisk ishockey från SHL-slutspelet.

Börja livestreama redan idag med TV4 Play – en tjänst som vi starkt rekommenderar för alla ishockeyfans.

 • Klicka dig vidare till TV4 Play
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Växjö – Luleå

Växjö Lakers -Luleå speltips

Vi tror på en jämn matchserie och siktar därför på en högoddsare när det gäller Växjö Lakers mot Luleå. Läs om vårt speltips.

Förra årets SM-mästare, Växjö, går in som storfavoriter att vinna både matchen och serien. Det är möjligt att de kan uppnå det när allt är sagt och gjort, men det kommer definitivt inte att vara en enkel resa för de regerande mästarna.

Luleå är känt för att vara en tuff motståndare, något som alla är medvetna om. Trots att de kanske inte avslutade säsongen så högt upp i tabellen, är de alltid en motståndare att räkna med, särskilt för Växjö som faktiskt har haft problem med dem tidigare. Det är värt att notera att Luleå faktiskt har vunnit de två senaste mötena mot Växjö. Dessutom har Luleå en tendens att ofta prestera väl på Vida Arena. Så Luleå bör tas på allvar, de kan verkligen överraska.

Även om vi tror på Växjö i slutändan, tror vi att det kommer att vara en jämn matchserie där Luleå inte bör underskattas. Därför kommer vi att spela på ett överspel i antalet matcher i denna matchserie, och med oddset 3.15 hos Betsson, är det definitivt värt att överväga.

Mer odds & betting inför matchen

Vi har en mycket spännande matchserie att se fram emot, och nedan kan du ta del av våra ytterligare spelalternativ som vi har hämtat från spelbolaget Betsson.

Alla val har noga granskats av våra experter för att både förhöja din upplevelse inför denna matchserie och naturligtvis också för att försöka ge dig några vinnande spel för att ytterligare öka din spelkassa.

Om du ännu inte har ett konto hos Betsson kan vi starkt rekommendera att skaffa ett. De har en stark inriktning på ishockey med fina odds, vilket passar utmärkt särskilt inför kvartsfinalerna i SHL. Dessutom erbjuder de alla nya kunder en bonus på upp till 500 kr.

Speltips Odds
Växjö vinner första matchen 1.87
Första matchen under 4.5 mål 1.84
Växjö vinner matchserien 1.41
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar