Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 28 okt, 2023

Västerås SK – GAIS (29/10): Stream, speltips & odds

västerås gais speltips stream

Vad: Västerås – GAIS, Allsvenskan
Avspark: Den 29/10, kl. 13:00
Vad: Superettan
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Oavgjort (3.45 hos Expekt)

Västerås och GAIS möts i en seriefinal från Superettan. Om Västerås vinner har man säkrat förstaplatsen, och så länge Västerås bara tar poäng har man säkrat uppflyttning. Ta del av allt inför matchen här!

Västerås spelar av allt att döma i Allsvenskan nästa säsong, för första gången sedan år 1997. Denna söndag har man god chans att säkra uppflyttningen även i teorin, och det har man äran att göra inför sina hemmafans, mot tabelltvåan GAIS.

GAIS ligger på andra plats, och kommer som sämst att sluta trea och få kvala till Allsvenskan. Men man har goda chanser på direktuppflyttning! Vi ger er allt inför Västerås SK – GAIS. Ta del av speltips till matchen, och se hur ni kan streama mötet online.

Oavgjort (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!

Inför matchen

 • Västerås toppar tabellen och GAIS ligger på andra plats. Det är alltså en seriefinal vi har att göra med.
 • Västerås säkrar uppflyttning till Allsvenskan om man tar poäng i den här matchen.
 • När lagen möttes i våras vann Västerås med 2-0.

Streama Västerås – GAIS

Det är rätt lätt ordnat att hitta en Västerås – GAIS live stream att se direktsänt på internet. För att titta på matchen behöver ni bara skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När ni gjort det kan ni sedan njuta av att se alla matcher från Superettan.

Det går bra att titta på er Västerås – GAIS stream från mobil, dator såväl som från surfplatta. Det är helt valfritt vilken enhet ni väljer att titta på matchen ifrån. Har ni en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen.

Vi tror att ni kommer att bli mycket nöjda med att live streama Västerås SK – GAIS. Bilden, ljudet och kommentatorerna till matchen håller högsta klass.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Västerås – GAIS

Speltips & odds: Västerås – GAIS

Vilken säsong dessa två lag har haft! Västerås kom upp i Superettan år 2019, och har under de fyra år som passerat sedan dess slutat på plats 10, 7, 12 och 9. I år är man plötsligt på väg att vinna serien, och behöver bara en enda poäng för att definitivt säkra uppflyttning. Men med tanke på att det är nio poäng ned till kvalplatsen kan man nog redan nu konstatera att Västerås är allsvenskt år 2024.

GAIS har harvat i Superettan i många år nu, ända sedan man åkte ur Allsvenskan 2012. Inte en enda gång har man slutat bättre än 7:a, och ifjol tvingades man dessutom kvala sig kvar i serien. Men i år har allt, framför allt under hösten, stämt för laget. Man har vunnit nio av sina tio senaste matcher, och som en ångvält passerat Utsikten i tabellen.

Extra kul för GAIS är att en sådan som Mervan Celik, som kom upp ur GAIS akademi och gjorde succé i Allsvenskan för 10-15 år sedan, är tillbaka i klubben efter utlandsäventyret och gör det bra. Han har stått för tio mål och fyra assist denna säsong.

Båda lagen är extremt formstarka, och vi har svårt att se vilket av dessa lag som skulle kunna förlora en match just nu. Kryss är dessutom ett resultat som vore rätt ok för båda lagen, och med det i åtanke är det vad vi väljer att spela. Vi spelar ”oavgjort”, till 3.45 gånger pengarna hos Expekt.

 • Vårt speltips: Oavgjort
 • Odds: 3.45
 • Bettingsida: Expekt

Dessa odds på VSK – GAIS är hämtade från Expekt Sverige, en bettingsajt som är väletablerad i Sverige, där du finner många intressanta odds. Titta även in vår text om betting utan skatt innan ni spelar.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Ta del av fler spelförslag till VSK – GAIS nedan.

Speltips Odds från Expekt
X2 1.47
BLGM – Nej 2.38
Över 2,5 mål 1.71

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar