Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 10 jun, 2021

Västerås – Öster, 12/6: Speltips & stream

Trelleborg – Västerås, 24/5: Speltips & stream

 

Varken Västerås SK eller Östers IF har öst in mål men inte heller läckt in mål i Superettan.

Efter 9 omgångar har VSK tagit 13 poäng, genom 3 vinster, 4 kryss och 2 förluster.

Öster har tagit 11 poäng, med 3 vinster, 2 kryss och 4 förluster.

Båda lagen blandar och ger. Då inget av lagen är direkt kända för att ösa in mål och har inte heller lyckats med detta denna säsong lutar mötet mot att bli en tråkig och målsnål historia.

 

Vad: Västerås – Öster, Superettan
Avspark: Den 2021-06-12, kl. 13:00
Vart: Iver Arena
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Under 2,5 mål (Odds: 1.75 hos Bet365)

Västerås – Öster stream

Du kan streama Västerås – Öster från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Västerås – Öster kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Västerås – Öster via live stream

 

Speltips & odds

 

VSK fortsätter att ha bekymmer på resande fot. Senast blev det en förlust mot Falkenberg. På hemmagräs går det betydligt bättre där laget ännu är obesegrat.

Det bjuds långt ifrån alltid på en hög underhållning, men VSK lyckas bannemig ta poäng gång på gång. Med 2 vinster och 3 kryss har de gjort det riktigt bra på hemmagräs.

Framförallt är de svåra att göra mål på. Det har att göra med att VSK spelar med 5 backar. Därutöver försvarar de sig med nästan hela lagen. Viktor Prodell får oftast jobba väldigt ensam uppe på topp, där Filip Tronet är släpande i en Marcus Berg-roll (defensiv forward). Trots det har det blivit en del mål för laget.

Detta hör inte till vanligheterna. Efter 9 omgångar snittar de ett mål per match.

VSK ställs näst ut mot ett lag som har tajtat till sitt försvar.

Öster kommer till mötet från en mållös drabbning mot 2:a i tabellen, Norrby. Där lät inte Öster motståndarna knappt skapa någonting. Östers försvarsspel är riktigt vasst, där de nyligen också lyckades nollan Helsingborg på bortagräs.

Det som imponerar är att försvaret trots poängtapp har gjort det starkt. Det har varit mer individuella skickligheter hos motståndarna som har avgjort.

Däremot har Öster fortsatt stora problem i sitt offensiva spel. Laget har svårt att skapa bra lägen och överhuvudtaget komma till avslut. Inte bara har Öster misslyckats med att näta i de 2 senaste matcherna mot Vasalund och Norrby. Öster har bara nätat två gånger på de 5 senaste Superettan matcher.

I 4 av dessa 5 senaste mötet har det blivit under 2,5 mål. Då VSK också är skickliga på att försvara sig faller tipset på en ny målsnål drabbning.

Därför lander spelet på att vi får se som flest 2 mål i matchen.

 

 

 

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.75
  • Bettingsida: Bet365

 

 

Troliga startelvor inför matchen

Västerås möjlig startuppställning:

Anton Fagerström; Filip Almström-Taehti, Gustaf Lagerbielke, David Engström, Jesper Merbom Adolfsson, Simon Gefvert; Albin Sporrong, Kevin Custovic, Simon Johansson; Filip Tronet, Viktor Prodell.

Östers möjlig startuppställning:

Mathias Nilsson; Filip Örnblom, Maanz Berg, John Stenberg, Billy Nordström; Mattias Pavic, Marc Rochester Sørensen, Jonathan Drott, Carl Johansson; Jesper Westermark, James Keene.

 

Andra nyheter

em
Titta in & se hur du kan sända Sverige - Azerbajdzjan via live stream eller på TV. Vi visar gratis hur du streamar online & kanal som sänder live.
27 mars, 2023
stryktipset
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här!
24 mars, 2023
em
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV!
23 mars, 2023

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är ett nytillskott på sajten, dock en veteran inom sportsbetting världen. Med decennium långa uppdrag på ett flertal bettingbolag.Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Den stora passionen när det kommer till spel är HÖGA odds.

1452 Articles