Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 12 jun, 2021

Värnamo – Trelleborg, 13/6: Speltips & stream

GAIS – Öster, 4/5: Speltips & stream

 

Vem hade trott att Värnamo skulle ligger i toppen av Superettan, med en match mindre spelad, efter 9 omgångar?

Ingen. Inte ens de själva.

Värnamo har fått maximal utdelning under i princip hela säsongen, där de har tagit 5 segrar, kryssat 2 gånger och förlorat en match.

Trelleborg har också gjort en bra inledning och ligger på en 5:e plats, med 3 segrar, 4 oavgjorda matcher och 2 förluster.

Då Trelleborg har visat sig vara svårslagna och är i grunden ett bättre lag har de en bra möjlighet att resa hem med poäng i behåll.

 

Vad: Värnamo – Trelleborg, Superettan
Avspark: Den 2021-06-13, kl. 13:00
Vart: Finnvedsvallen
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: X2 (Odds: 1.73 hos Bet365)

Värnamo – Trelleborg stream

Du kan streama Värnamo – Trelleborg från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Värnamo – Trelleborg stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Värnamo – Trelleborg via live stream

 

Speltips & odds

 

Hatten av till Värnamo som har spelat briljant i Superettan hittills.

Mest skryt ska försvaret ha, då laget bara har släppt in 3 mål på 8 matcher. Värnamo har inte släppt in något mål på de 6 senaste ligamatcher. Det kan man inte berömma de nog för. Av de 3 mål som laget har släppt in så har 2 av dessa kommit i den enda förlusten som var borta mot Landskrona BoIS.

I de 3 senaste omgångarna har Värnamo ändå visat sig vara mänskliga och börjat tappa poäng. Dessa matcher har slutat mållöst mot Västerås och Örgryte senast, samt en 1-0 vinst över tabelljumbon Akropolis.

Offensiven i Värnamo har varit relativt svag på sistone med 2 baljor på de 4 senaste matcher.

Gästerna Trelleborg är skickliga på att plocka poäng. Slutresultatet 1-1 har förekommit i 3 av 9 matcher.

Trelleborg har förlorat två matcher. Fast i båda matcherna var det extremt nära att de skulle ta poäng och förlusterna kom med endast ett mål i marginal.

Till denna match kommer Trelleborg från en starka seger på hemmagräs mot Sundsvall med 1-0.

Skönt för försvaret att äntligen hålla en nolla, även om de inte på något sätt har underpresterat. Anfallsyttern Petar Petrovic nätade för Trelleborg med kvarten kvar, vilket blev hans 3:e mål för säsongen, i en match där de hade 7 skott på mål och 3 skott utanför.

Så Trelleborg, med 13 mål på 9 omgångar, fortsätter att vara vassa i offensiven. När försvaret också har höjt sig och hittat rätt ska de kunna bjuda upp på dans och vara lika starka som Värnamo.

Därför lander spelet på att Trelleborg inte går helt lottlösa utan tar en poäng genom att spela oavgjort eller vinna över Värnamo.

 

 

 

  • Vårt speltips: Oavgjort i matchen eller Trelleborg seger
  • Odds: 1.73
  • Bettingsida: Bet365

 

 

Troliga startelvor inför matchen

Värnamos möjlig startuppställning:

Pilip Vaitsiakhovich; Francis De Vries, Bernardo Vilar, Victor Larsson, Freddy Winst; William Kenndal, Erick Brendon, Charlie Vindehall; Joel Stevens, Abdussalam Magashy, Oscar Johansson.

Trelleborgs möjlig startuppställning:

Kasper Thiesson Kristensen; Fritiof Björken, Isak Joensson, Anton Tideman, Mattias Haakansson; Haris Brkic, Tobias Karlsson; Johan Blomberg, Dzenis Kozica, Petar Petrovic; Henry Offia.

 

Andra nyheter

europatipset 26 november
europatipset
Den europeiska ligafotbollen är tillbaka, och här finner ni vår Europatipskupong! Vi spelar ett 96-raderssystem.
24 november, 2023
stryktipset 25 november
stryktipset
Vi ger er allt inför Stryktipset lördagen den 25 november. Ta del av vår fullständiga analys till alla matcher, med spelförslag!
23 november, 2023
nyheter
Spela på betting inom vintersport. Vi kan tipsa om Nordicbet för att spela på de bästa oddsen under vinterns sporter!
21 november, 2023

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1577 Artiklar