Värnamo - Trelleborg, 13/6: Speltips & stream

Resultat
Odds
Värnamo
Oavgjort
Trelleborg
Odds hämtat på bet365:

 

Vem hade trott att Värnamo skulle ligger i toppen av Superettan, med en match mindre spelad, efter 9 omgångar?

Ingen. Inte ens de själva.

Värnamo har fått maximal utdelning under i princip hela säsongen, där de har tagit 5 segrar, kryssat 2 gånger och förlorat en match.

Trelleborg har också gjort en bra inledning och ligger på en 5:e plats, med 3 segrar, 4 oavgjorda matcher och 2 förluster.

Då Trelleborg har visat sig vara svårslagna och är i grunden ett bättre lag har de en bra möjlighet att resa hem med poäng i behåll.

 

Streama fotboll i Sverige!

Se massor av fotboll från stora ligor i Europa

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Värnamo – Trelleborg, Superettan
Avspark: Den 2021-06-13, kl. 13:00
Vart: Finnvedsvallen
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: X2 (Odds: 1.73 hos Bet365)

Värnamo – Trelleborg stream

Du kan streama Värnamo – Trelleborg från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Värnamo – Trelleborg stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Värnamo – Trelleborg via live stream

 

Speltips & odds

 

Hatten av till Värnamo som har spelat briljant i Superettan hittills.

Mest skryt ska försvaret ha, då laget bara har släppt in 3 mål på 8 matcher. Värnamo har inte släppt in något mål på de 6 senaste ligamatcher. Det kan man inte berömma de nog för. Av de 3 mål som laget har släppt in så har 2 av dessa kommit i den enda förlusten som var borta mot Landskrona BoIS.

I de 3 senaste omgångarna har Värnamo ändå visat sig vara mänskliga och börjat tappa poäng. Dessa matcher har slutat mållöst mot Västerås och Örgryte senast, samt en 1-0 vinst över tabelljumbon Akropolis.

Offensiven i Värnamo har varit relativt svag på sistone med 2 baljor på de 4 senaste matcher.

Gästerna Trelleborg är skickliga på att plocka poäng. Slutresultatet 1-1 har förekommit i 3 av 9 matcher.

Trelleborg har förlorat två matcher. Fast i båda matcherna var det extremt nära att de skulle ta poäng och förlusterna kom med endast ett mål i marginal.

Till denna match kommer Trelleborg från en starka seger på hemmagräs mot Sundsvall med 1-0.

Skönt för försvaret att äntligen hålla en nolla, även om de inte på något sätt har underpresterat. Anfallsyttern Petar Petrovic nätade för Trelleborg med kvarten kvar, vilket blev hans 3:e mål för säsongen, i en match där de hade 7 skott på mål och 3 skott utanför.

Så Trelleborg, med 13 mål på 9 omgångar, fortsätter att vara vassa i offensiven. När försvaret också har höjt sig och hittat rätt ska de kunna bjuda upp på dans och vara lika starka som Värnamo.

Därför lander spelet på att Trelleborg inte går helt lottlösa utan tar en poäng genom att spela oavgjort eller vinna över Värnamo.

 

 

 

  • Vårt speltips: Oavgjort i matchen eller Trelleborg seger
  • Odds: 1.73
  • Bettingsida: Bet365

 

 

Troliga startelvor inför matchen

Värnamos möjlig startuppställning:

Pilip Vaitsiakhovich; Francis De Vries, Bernardo Vilar, Victor Larsson, Freddy Winst; William Kenndal, Erick Brendon, Charlie Vindehall; Joel Stevens, Abdussalam Magashy, Oscar Johansson.

Trelleborgs möjlig startuppställning:

Kasper Thiesson Kristensen; Fritiof Björken, Isak Joensson, Anton Tideman, Mattias Haakansson; Haris Brkic, Tobias Karlsson; Johan Blomberg, Dzenis Kozica, Petar Petrovic; Henry Offia.

 

Andra nyheter

Streama Juventus – Roma: Se live stream & TV (17/10)
Streama Juventus - Roma: Se live stream & TV (17/10)
Se vart du kan titta på Juventus - Roma stream eller på TV. Vi tipsar om streamingsida och kanal på TV som visar Serie A.
15 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Streama Hammarby – AIK: Se live stream & TV (17/10)
Streama Hammarby – AIK: Se live stream & TV (17/10)
Titta in hur & vart du kan se Hammarby - AIK stream. Vi visar hur du sänder matcher i Allsvenskan via live streaming & TV.
15 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Streama Sverige – Italien (U21) – Se live stream & TV (12/10)
Streama Sverige - Italien (U21) - Se live stream & TV (12/10)
Sverige spelar bortamatch mot Italien i kvalet till U21 EM. Mycket dramatik när tre viktiga poäng står på spel! …
12 oktober, 2021 | Jimmie Nyman