Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 4 nov, 2021

Värnamo – Helsingborg, 6/11: Speltips & stream

Jönköpings Södra – Helsingborg, 27/4: Speltips & stream

Frågan är om IFK Värnamo har firat färdigt och kan fokusera och se till att säkra seriesegern i Superettan när Helsingborgs IF gästar dem.

Det återstår bara 3 omgångar kvar. Värnamo leder tabellen med 7 poäng före 2:an Sundsvall, som har 3 poäng fler än Helsingborg, som har en kvalplats.

Helsingborg är också pressade av Norrby och Trelleborg under sig, där det skiljer 4 poäng. Formen i Helsingborg är på topp med en storseger i ryggen.

Då Värnamo och Helsingborg är två av lagen som har nätat flest i Superettan väntas detta bli ett öppet möte, som borde resultera i ett målkalas.

Vad: Värnamo – Helsingborg, Superettan
Avspark: Den 2021-11-06, kl. 13:00
Vart: Finnvedsvallens IP
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: DiscoveryPlus
Speltips: Över 2,5 mål (Odds: 1.80 hos Unibet)

Värnamo – Helsingborg stream

Du kan streama Värnamo och Helsingborg från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Värnamo – Helsingborg stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Värnamo – Helsingborg via live stream

Speltips & odds

I och med 2-0 segern på bortagräs mot AFC Eskilstuna säkrade Värnamo sin biljett till Allsvenskan. Det var försvararna Francis De Vries och Victor Larsson som nätade målen.

Vilken prestation! Så otippat. Fast så härligt också. Samt vad det betyder för den lilla klubben. Det är svårt att smälta och ta in detta faktum.

Spelarna har givetvis firat detta, men också haft 5 dagar på sig att förbereda sig för nästa match. Värnamo nöjer sig inte bara med en uppgradering, när man lika gärna kan vinna serien. Det krävs bara 3 poäng till under de 3 omgångar som kvarstår för att sluta som seriesegrare.

Överlag har Värnamo lyckats med en fantastisk laginsats, där de flesta spelare har bidragit i målprotokollet. Bäst har Oscar Johansson varit, med 7 baljor. Totalt har det blivit 39 mål efter 27 omgångar. Det är bara Sundsvall och Helsingborg som har nätat fler än dem.

Anthony van den Hurk (i bild) har hittat drömformen. Han nätade 3 gånger om, ett äkta hattrick i den andra halvleken, där hans Helsingborg vann med 4-1 mot Falkenberg.

Därefter var han och hela laget mållösa i förlustmatchen mot GAIS.

Men HIF reste sig direkt och hoppade upp på hästen och vann med 3-0 över Brage. Anthony van den Hurk gjorde sitt 15:e mål för säsongen, samt att anfallskollegorna Dennis Olsson och Rasmus Karjalainen också bidrog i målprotokollet.

Helsingborg måste fortsätta på segerspåret, även om uppgiften är blytung. Det blev en 2-3 förlust när lagen möttes i juli månad. Något liknande resultat kan vi förvänta oss, åt båda håll. Framförallt ska båda lagen fortsätta producera mål, eftersom de fortfarande har mycket att spela för.

Värnamo behöver säkra seriesegern. Helsingborg krigar om en direktbiljett till Allsvenskan, som är inom räckhåll.

I Helsingborg är den centrala mittfältaren Benjamin Acquah avstängd, på grund av för många gula kort. Ett avbräck i det defensiva arbetet.

Då Helsingborg har nätat flest gånger av alla, hela 43 mål, vet de att anfall är det bästa försvar.

Chanserna är stora att vi får bjudas på en hög underhållning samt ett fint målkalas.

Därför landar spelet på att Värnamo och Helsingborg tillsammans lyckas näta minst 3 gånger i denna öppna Superettan match.

  • Vårt speltips: Över 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.80
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

Värnamos möjlig startuppställning:

Pilip Vaitsiakhovich; Francis De Vries, Hugo Andersson, Victor Larsson, Freddy Winst; Wenderson Oliveira, William Kenndal, Erick Brendon; Oscar Uddenäs, Edvin Becirovic, Oscar Johansson.

Helsingborgs möjlig startuppställning:

Anders Lindegaard; Ravy Tsouka Dozi, Casper Widell, Charlie Weberg, Bödvar Bödvarsson; Wilhelm Loeper, Viktor Lundberg, Brandur Hendriksson, Adam Kaied; Dennis Olsson, Anthony van den Hurk.

Nyheter

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar