Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 23 jul, 2022

Värnamo – AIK, 24/7: Speltips & stream

Helsingborg AIK speltips stream

Det borde mycket väl bli en enkel promenadseger för AIK i Allsvenskan när de gästar formlösa IFK Värnamo.

AIK har en seger bakom sig och parkerar på en 3:e plats i tabellen. Värnamo har tagit en poäng under de 4 senaste omgångar.

Då AIK är både ett och två nummer större är det ingenting som talar för att Värnamo kammar hem några poäng alls i mötet.

Streama fotboll

Se fotboll hos Unibet

Vad: Värnamo – AIK, Allsvenskan
Avspark: Den 2022-07-24, kl. 15:00
Vart: Finnvedsvallens IP
TV-kanal: Discovery Plus
Speltips: AIK (Odds: 2.10 hos Unibet)

Startelvor & statistik

[sports data-token=’7qPw3gH42iHexhmPHSOrJfSCfoyvRwRkQ3tituNs’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Värnamo – AIK live

För att streama söndagens kamp mellan Värnamo och AIK online behövs ett konto hos Discovery Plus.

När det är registrerat går det att ta del av alla Allsvenskan live streams, som att titta på Värnamo och AIK live.

Matchen går att se via stream, via mobil, dator eller surfplatta, på följande vis:

  • Klicka dig vidare till Discovery Plus
  • Öppna ett konto och välj ett sportabonnemang
  • Streama Värnamo – AIK live

Speltips & odds

IFK Värnamo kommer få det jobbigt att klara av den svårare uppgiften av alla som nykomling. Att hålla sig kvar i den högsta divisionen.

Än så länge sitter de säkert, på en 13:e plats i tabellen. Det är 3 poäng ner till Sundsvall, som har en playoff plats. Samt ytterligare 2 poäng ner till nedflyttningsplatserna.

De har Marcus Antonsson som sin talisman. Han har nätat 6 gånger, vilket är hälften av lagets samtliga mål. Bortsett från honom saknas det klass. Samt form, då laget har förlorat 3 av de 4 senaste omgångar.

Innan sommaruppehållet spelade de lysande. Därefter har korthuset fallit ihop.

Det är ett bollskickligt lag, som inte har fått så mycket utdelning efter omstarten. Efteråt har det blivit raka nederlag mot Kalmar och Varberg borta. Samt en delad pott mot Sundsvall, som ligger precis under dem i tabellen, på en playoff plats. I den senaste omgången blev de överkörda av Djurgården med hela 0-5 på Tele2 Arena.

Värnamo väger för lätt och kommer att få det oerhört jobbigt även mot AIK.

Gnaget är fortsatt med och slåss om ligatiteln. Även om de har spelat en match mer så är det bara 3 poäng upp till serieledarna BK Häcken, som själva ställs mot 2:an Djurgårdens IF.

AIK har därmed ett läge att klättra i tabellen, beroende på resultatet i seriefinalen. De är också hårt pressade av Hammarby och Malmö FF under sig. Båda gängen har bara en poäng mindre än AIK.

Mittfältaren Bilal Hussein är avstängd, efter att ha skrapat ihop 3 ostskivor under säsongen. Han blev varnad i segermatchen mot Kalmar FF senast på Friends Arena där Mikael Lustig gjorde mötets enda mål, i matchminut 40. AIK övertygade inte helt men gjorde jobbet och tog en viktig 3-poängare.

Ingenting talar för att Värnamo, med den högst tveksamma formen, ska lyckas ta några poäng som helst. Ändå erbjuder spelbolag en bit över dubbla pengar i odds på en bortaseger.

Konstigt.

Därför faller spelet på att AIK tar en seger i Allsvenskan genom att slå formsvaga Värnamo. Till ett riktigt schysst odds.

  • Vårt speltips: AIK vinner matchen
  • Odds: 2.10
  • Bettingsida: Unibet

Läs gärna fler av våra speltips från Allsvenskan.

Annan betting inför matchen

Vårt huvudtips ligger på att AIK går segrandes ur duellen mot Värnamo.

Hos Unibet så hittar vi flera spelvärda odds inför matchen mellan Värnamo – AIK.

Kolla in nedan vilka fler tips vi anser är värda att spela på.

Speltips Odds från Unibet
Under 2,5 mål i matchen 1.75
Under 10,5 hörnor i matchen 1.92
Sebastian Larsson gör mål i matchen 4.30

Nyheter

os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
15 maj, 2024
os
Sveriges OS-trupp innehåller flera medaljhopp. Här listar vi de medaljchanser du inte får missa under Sommar OS 2024!
14 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar