Gustaf Rauer photo
Gustaf Rauer

- 22 apr, 2021

Varbergs BOIS – Djurgården, 25/4: Speltips & livestream

Varbergs BOIS – Djurgården, 25/4: Speltips & livestream

Varbergs BOIS – Djurgården möter varandra i allsvenskan under söndagseftermiddagen. Kolla in vårt speltips till matchen, och se även hur ni gör för att hitta er Varbergs BOIS – Djurgården live stream.

I allsvenskan ska mötet mellan Varbergs BOIS – Djurgården spelas under söndagen – vi ger dig ett speltips till mötet, och visar även hur du kan streama matchen. Varbergs BOIS har haft det tufft under inledningen av allsvenskan, samtidigt som Djurgården har sett väldigt stabila ut. Vi tror därför på bortavinst under söndagen, och att det blir under 2.5 mål.

Nu har det blivit dags för de två lagen att ställas emot varandra. Kolla in vårt speltips & odds till Varbergs BOIS – Djurgården, och se även bet365 bonus för att krydda fotbollsupplevelsen ytterligare.

Vad: Varbergs BOIS – Djurgården
Matchstart Kl. 15:00, den 25/4
Vart: Varberg Energi Arena, Varberg
Live stream: Discovery+
TV-kanal:
Speltips: Djurgården & Under (3.60 hos Bet365)

Streama Varbergs BOIS – Djurgården

Det är lätt att streama Varbergs BOIS – Djurgården i allsvenskan online, och det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skaffa ett abonnemang.

Det går att ha igång din live stream fotboll stream. Titta via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Discovery plus
  2. Skapa ett konto
  3. Skaffa sportabonnemanget
  4. Streama Varbergs BOIS – Djurgården live

Speltips inför matchen

Under söndagen ska Varbergs BOIS – Djurgården mötas i ett spännande möte i allsvenskan. Lagen har mötts två gånger tidigare och Djurgården har vunnit båda två (1-2, 1-0).

Varbergs BOIS kommer till detta mötet mot topplaget Djurgården med ett haltande självförtroende, laget ser inte helt samspelt ut och läcker bakåt. Det har inte gått riktigt som de har velat i inledningen av denna säsongens allsvenska och de har endast en poäng på två matcher.

I Varbergs BOIS senaste match förlorade de med 1-3 mot Elfsborg på hemmaplan. Bortsett från Simon Karlsson Adjeis 1-2-mål i den 68:e minuten hade laget det väldigt svårt i matchen och bortalaget fick styra och ställa som de ville. Elfsborgs mittback Maudo Jajrjué inledde målskyttet tidigt i matchen och anfallaren Marokhy Ndione rakade senare in två därefter som satte slutresultatet 1-3 till gästerna.

Djurgården åker till detta möte på Västkusten med en bra känsla. Stockholmslaget har vunnit båda matcher av de två första och ser stabila ut och svåra att göra mål på – de har inte släppt in något mål hitintills i allsvenskan.

I Djurgårdens senaste match vann de med 1-0 mot det andra toppkandidaterna IFK Norrköping på Tele2 Arena. Aslak Fonn Witry storspelade under matchen och Haris Radetinac ramade in detta med ett fint segermål i den 76:e minuten. Djurgården har sett väldigt bra ut, och en svår motståndare för alla lagen i serien.

Vårt speltips

Varbergs BOIS är ett lag som plockade fler poäng än vad många trodde förra säsongen, men det har sett stabbigt ut i inledningen av 2021. Djurgården är samtidigt i fin form och har inte släppt in något mål än så länge i allsvenskan, vilket vi tror att de inte kommer att göra även i denna omgången.

Vi landar därför i att spela på att matchen slutar i att Djurgården vinner mötet och att det blir Under 2.5 mål i matchen, till det höga, men mycket sannolika, oddset på 3.60 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Djurgården & Under (Resultat/Totalt antal mål)

Fler speltips

speltips
Sirius mot IFK Norrköping i Svenska Cupen! Läs om speltips, odds samt hur du kommer igång med live streaming online! Matchstart 18:30.
04 mars, 2024
hammarby kalmar speltips stream
speltips
Läs om allt inför matchen mellan Hammarby mot Mjällby i Svenska Cupen. Start klockan 18:30 på måndag. Speltips, odds & live streaming online.
03 mars, 2024
arsenal crystal palace speltips stream
England
Speltips & odds i måndagens enda Premier League-match som spelas mellan Sheffield United mot Arsenal. Matchen sparkar igång klockan 21:00.
03 mars, 2024

Gustaf Rauer

Gustaf Rauer is an old Sportal veteran, who wrote on the site already between 2013 and 2015. After a few years of absence, he was back in the autumn of 2018, and became a welcome new addition. Gustaf has a broad area of ​​knowledge and follows more or less all football. He has previously written for Norra Skåne and Fotbolliblekinge.In addition to writing for Sportal, Gustaf Rauer studies journalism at Lund University. He is also a big Football Manager enthusiast.

127 Artiklar