Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 2 jul, 2022

Varberg – Värnamo, 3/7: Speltips & stream

Varberg Öster

I Allsvenskan spelas ett jämt bottenmöte mellan Varbergs BoIS och IFK Värnamo, där spelbolag har svårt att utse en favorit i matchen.

Båda lagen har en förlust i ryggen, sedan omstarten av ligaspelet. I tabellen är det en poängs fördel till Värnamo, som ligger på en 12:e plats.

Då det är så pass lite som skiljer lagen åt är det förståligt att mötet blir helt öppet. Därför känns en delad pott som ett trovärdigt resultat.

 

Streama fotboll

Se fotboll hos Unibet

Vad: Varberg – Värnamo, Allsvenskan
Avspark: Den 2022-07-03, kl. 15:00
Vart: Varberg Energi Arena
TV-kanal: Discovery Plus
Speltips: X (Odds: 3.25 hos Unibet)

 

Startelvor & statistik

[sports data-token=’vC3GjWZlWVvYpP8sj0z0G47DY4Em4n4hToaM42k0′ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

 

Streama Varberg – Värnamo live

Hos Discovery Plus kan du se söndagsmatchen i Allsvenskan mellan Varberg och Värnamo online.

Efter att du har skapat ett konto går det att ta del av alla Allsvenskan live streams.

Matchen mellan Varberg och Värnamo går att se live via stream på följande vis:

  • Ta dig till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och välj ett sportabonnemang
  • Streama Varberg mot Värnamo live

 

 

Speltips & odds

 

Varberg, som avslutade förra säsongen på en 10:e plats i Allsvenskan, har näsan precis ovanför vattenytan efter 11 spelade omgångar.

Totalt har det blivit 11 poäng under tiden. Innan sommaruppehållet blev det en förlust med stora tal mot Djurgården på Tele2 Arena. Efter uppehållet kom ett nytt nederlag, också denna gång med stora tal.

På Borås Arena gav Robin Simovic laget ledningen efter 32 minuters spel, från 11 meter. Men precis innan pausvilan kom en kvittering. I den andra halvleken släppte man in ytterligare 3 mål.

Med 8 insläppta mål på de två senaste omgångar är det något som inte stämmer med försvaret. Managern Joakim Persson har ett stort jobb kvar att göra där. Lika illa är det fram i banan då man har nätat 8 gånger totalt, vilket är minst av alla lag.

Nu väntar något enklare motstånd. Men man får klara sig utan Gideon Mensah, som är avstängd efter att ha dragit på sig för många ostskivor.

Nykomlingen Värnamo, som vann Superettan förra säsongen, har krigat till sig 12 poäng under tiden.

Formen var lysande innan pausen då jumbon Helsingborg och Hammarby besegrades. Det blev 6 viktiga poäng som tog laget bort från bottenträsket. Men det är bara 3 poäng ner till Sundsvall, som sitter på en kvalplats.

Efter omstarten blev det en svår uppgift mot Kalmar FF, där det också blev en 0-1 förlust. Efter ett tidigt insläppt mål lyckades Värnamo aldrig kvittera, trots att det fanns bud på mål. De var inte på något sätt utspelade utan hade ett bollinnehav på 48 % och fick till 9 skott mot mål, varav 2 på mål.

På topp finns en viss Marcus Antonsson, med 5 mål för säsongen. Laget snitter ett mål per match, samtidigt som de är stabila bakåt, för att vara ett bottenlag.

Så Värnamo är fullt kapabla till att fajtas om poängen, även om en reaktion är att vänta från Varberg, efter de stora förlusterna.

Det är svårt att skilja lagen åt. Så ett troligt utfall är ett oavgjort resultat. Något som båda gängen skulle vara nöjda med, i slutändan.

Därför faller spelet på att matchen mellan Varberg och Värnamo slutar med en poäng vardera.

 

  • Vårt speltips: Oavgjort i matchen
  • Odds: 3.25
  • Bettingsida: Unibet

 

Ta gärna del av fler av våra speltips från Allsvenskan.

 

Annan betting inför matchen

Vårt huvudtips ligger på att Varberg och Värnamo skiljs åt med en delad pott.

Hos Unibet så hittar vi flera spelvärda odds inför matchen mellan Varberg och Värnamo.

Kolla in nedan vilka fler tips vi anser är värda att spela på.

 

Speltips Odds från Unibet
Båda lag gör mål i matchen 1.92
Under 9,5 hörnor i matchen 2.02
Marcus Antonsson gör mål i matchen 3.00

 

Nyheter

em
Titta in & se hur du kan sända Sverige - Azerbajdzjan via live stream eller på TV. Vi visar gratis hur du streamar online & kanal som sänder live.
27 mars, 2023
stryktipset
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här!
24 mars, 2023
em
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV!
23 mars, 2023

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är ett nytillskott på sajten, dock en veteran inom sportsbetting världen. Med decennium långa uppdrag på ett flertal bettingbolag.Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Den stora passionen när det kommer till spel är HÖGA odds.

1452 Articles