Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 14 maj, 2021

Valencia – Eibar, 16/5: Speltips & stream

Valencia – Valladolid, 9/5: Speltips & stream

Valencia har säkrat kontraktet till nästa säsong och har ingenting att spela för när de tar emot tabelljumbon Eibar. Detsamma gäller inte gästerna.

I och med tränarbytet är det mer stabilitet i Valencias trupp och mer fokus på försvarsarbetet.

Med 2 omgångar kvar av La Liga har Eibar, som krigar för att stanna kvar, bara 3 poäng upp till säker mark.

Vad: Valencia – Eibar, La Liga
Avspark: Den 2021-05-16, kl. 18:30
Vart: Mestalla
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Cmore
Speltips: Under 2,5 mål (Odds: 1.85 hos Bet365)

Se Valencia – Eibar stream

Som medlem hos Bet365 så kan man streama alla matcher från La Liga. Det innebär naturligtvis att du kan se Valencia – Eibar på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Valencia – Eibar live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama La Liga!

Speltips & odds

Bottenstriden i den spanska La Liga är jämnare än på bra många år. Hela 6 lag löper risken att nedgraderas. Det skiljer 5 poäng mellan 15:e placerade Alaves och Eibar som ligger sist på plats 20 i tabellen.

Valencia ligger på en 14:e plats och är klara. Fast det betyder inte heller att de nöjer sig med att hamna så lågt nere i tabellen. Sedan ”funktionären” Voro har tagit över som manager för sjuttioelfte gången, efter att Valencia sparkat Javi Gracia, har han på kort tid, igen, fått ordning på laget.

Först blev det en stark 3-0 seger hemma mot Valladolid. Därefter förlorade Valencia med bara 0-1 borta mot topplaget Sevilla, som är 4:an i tabellen. Tidigare kunde bortamatcherna resultera i enorma förluster. Fast nu är det disciplin som gäller, där spelarna jobbar för varandra och samtliga bidrar till att försvara laget.

Insatserna är höga för Eibar, som har vaknat till i grevens tid. Eibar är det bottenlaget som har plockat flest poäng i slutskedet. De 3 senaste matcherna har slutat med segrar över Alaves och Getafe, utan något insläppt mål. Senast klarade Eibar också av att spela oavgjort hemma mot Betis, i en match som slutade 1-1.

Alla poäng är livsviktiga för Eibar, som absolut inte vill förlora. Det betyder att vi kan förvänta oss en mer stängd match än vanligt. Eibar är skickliga på att försvara sig och har visat stora prov på detta i sina senaste ligaomgångar.

Då Valencia inte har något att spela för behöver de inte heller anfalla med en massa spelare utan mest fokusera på att kontrollera matchen. Inget av lagen kommer vilja bjuda på något och då kan detta bli ett segt möte med väldigt få målchanser.

Därför lutar detta starkt mot att bli en målsnål historia.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.85
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Valencias möjlig startuppställning:

Cillessen; Correia, Gabriel, Guillamon, Gaya; Cheryshev, Soler, Racic, Guedes; Gomez, Gameiro.

Eibars möjlig startuppställning:

Dmitrovic; Rober, Oliveira, Arbilla, Angel; Gil, Atienza, Diop, Exposito; Enrich, Kike.

Andra nyheter:

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar